Македонска фудбалска репрезентација

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Луксембург има четворица професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме...:pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
нема шанси!!! испод чест ни е да играме против овие дрвава!!! нека победат некого, макар и сан марино (ама тие се велесила за нас), тогаш ќе размислиме!!!
И тоа шо викаш. Мада би се распуцале и ние

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Луксембург има четворица професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме...:pos:
е да го имав инфофо клавав 1 без еразмислување :pos:
кај нас нема ниеден професионален фудбалер КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА!!! :tapp:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Жаре еден на еден ги утепа со статусиве:

Дечки, факт - Луксембург има четворица (4!!!) професионални фудбалери. Сите играле, инаку ќе ги тепавме..

Инаку, колку за инфо, утакмицава заврши 2 во 1 и тоа со гол во 90та!!! Среќа не сме по местењето инаку ќе помислев дека нешто смрди... О.о

Pa podobro rakometarite i kosarkarite neka igraat fudbal... Ustvari sto tropam ja be, super si se nasite, Luksemburg e fudbalska velesila! o_O

:pos:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
И тоа шо викаш. Мада би се распуцале и ние
не сакам да се компромитирам и да играм против некоја ш класа репрезентација. патриот сум си, па ко за нашиве велесили станаа андора, луксембург и такви и јас би избирал такви противници. прво би играле против сао томе и принсипе, па после ќе видиме...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

а колку беше коеф. за Лукс? Све касно ми текнува...
Слабо брат, 4.50... ама затоа за 2у1 беше 30. :D

Нареден пат со Сан Марино кога ќе играме за нас ќе биде поголем коефициентот...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Хаха,која брука е оваа наша "напатена" репрезентација...:pos:...
Дај нека го расформираат националниот тим,да не не срамат келнери,водоинсталатери и да запишуваат историја на наша сметка...
Ова не се трпи...
15 large(во евра месечно)даваат за трупот Тошак...:pos:
Човек кој нема работено во клуб којзнае од кога...па Џони Тодоровски е Мурињо за Тошак и неговиот пиун Бабунски...:D
Ах да.....
И нека не се срамат играчите,јас да сум на нивно место сам ќе се откажам....
Дрва неделкани...со секоја чест на ретките исклучоци....
Останатите не се ни да ги собираат топките зад гол,камоли да играат за најдобрата селекција...
Кој остана уште да не победи од аутсајдерите?Нема таква селекција...
Сите се прославија против Македонија:pos:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Хаха,која брука е оваа наша "напатена" репрезентација...:pos:...
Дај нека го расформираат националниот тим,да не не срамат келнери,водоинсталатери и да запишуваат историја на наша сметка...
Ова не се трпи...
15 large(во евра месечно)даваат за трупот Тошак...:pos:
Човек кој нема работено во клуб којзнае од кога...па Џони Тодоровски е Мурињо за Тошак и неговиот пиун Бабунски...:D
Ах да.....
И нека не се срамат играчите,јас да сум на нивно место сам ќе се откажам....
Дрва неделкани...со секоја чест на ретките исклучоци....
Останатите не се ни да ги собираат топките зад гол,камоли да играат за најдобрата селекција...
Кој остана уште да не победи од аутсајдерите?Нема таква селекција...
Сите се прославија против Македонија:pos:
сан марино...
можи и не е крив тошак, криви се менаџерите околу него. а ко че помислам само дека катанец не ни чинеше. кај е сега пандев да се буни? шо чути ко ... или појче не го интересира македонија АМА ич??? си лапа по 100 000 евриќи за секој гол во лацио, па шо ќе се замара за македонија?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Си ја местија они 2/1 , ке си го дрват сеа , вие тука се жалите :D

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830

Kaчени во панорамски камион , утре под триумфална..обавезно..
шегата настрана. репрезентатиците треба да имаат утре ГРАНДИОЗЕН ДОЧЕК кај триумфалната порта!!! само едно инфо, кај има нејевтини јајца во ск, да не ги влечкам по пат???

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Откажете се ДРВААА !!! Ццц кои ''професионалци'' се овие бе .... Доволно е извалкан дресот на репрезентацијата од гом*а што даваат пари за да играат !! Величе сме го немале .... голема штета !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom