па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.Подобар компјутер.
Колку РАМ имаш? ОС?па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.
рам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?Колку РАМ имаш? ОС?
Да, да, зошто седмица бара повеќе ресурси. Исклучи ако не 3Д па види како ќе одирам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?![]()
Fluid и Very Fluid ти е да играш брза игра, но за тоа мора да имаш креативни играчи, и препорачливо е така да играш со посилни тимови, но не мора да значи. Rigid и Very Rigid се препорачува со послаби тимови, затоа што тие немаат толку креативни играчи, и ќе играат поорганизирано. Јас на пример кога играм или кога ќе направам некој силен тим секогаш играм Very Fluid, али кога играм со тим кој е аутсајдер, е тогаш или Balanced или Rigid.Бтв може некој да ми објасни каква улога имаат,Balanced,Fluid,Very Fluid...??
сега е ок фала.Да, да, зошто седмица бара повеќе ресурси. Исклучи ако не 3Д па види како ќе оди![]()
хаха кажи а,и кај мене е исто,торес убедливо најдобар стрелец во европаТорес игра во животна форма кај мене на играва.Вака да беше IRL
![]()
![]()
![]()
Мене најголем впечаток ми остави The Fans Stadium![]()
Ау каква утакмица!!! Победа против Премиерлигаш а јас во 3та лига во Карлинг Куп. Минатата сезона во ФА куп победував посилни екипи во низа како Хул и Норвич но на крај изгубив од Фулам, но ова ми е најдрага победа до сега!