Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.Подобар компјутер.
па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.
 ,и со толку повредени вадев поволни резултати но психички паднаа имаме 4 порази по ред(3 во лига 1 во ФА).Напагачите немаат дадено гол преку 10 утакмици
,и со толку повредени вадев поволни резултати но психички паднаа имаме 4 порази по ред(3 во лига 1 во ФА).Напагачите немаат дадено гол преку 10 утакмици  .И после овие 4 порази атмосферата и играта се подобрија али завршницата на напагачите...
.И после овие 4 порази атмосферата и играта се подобрија али завршницата на напагачите...рам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?Колку РАМ имаш? ОС?

рам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?

Бтв може некој да ми објасни каква улога имаат,Balanced,Fluid,Very Fluid...??
сега е ок фала.Да, да, зошто седмица бара повеќе ресурси. Исклучи ако не 3Д па види како ќе оди

хаха кажи а,и кај мене е исто,торес убедливо најдобар стрелец во европаТорес игра во животна форма кај мене на играва.Вака да беше IRL

Мене најголем впечаток ми остави The Fans Stadium
Ау каква утакмица!!! Победа против Премиерлигаш а јас во 3та лига во Карлинг Куп. Минатата сезона во ФА куп победував посилни екипи во низа како Хул и Норвич но на крај изгубив од Фулам, но ова ми е најдрага победа до сега!