Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Player Instructions не е променето?

Овие играчи што ги имам - џабе нешто да менувам. Повеќе се потпирам на тимска игра, затоа немам топ скорер од играчите. Сите подеднакво се ефикасни.

Само за корнери имам сменето. Challenge Keeper на највисокиот. И то.

Овие играчи што ги имам - џабе нешто да менувам. Повеќе се потпирам на тимска игра, затоа немам топ скорер од играчите. Сите подеднакво се ефикасни.

Стави си и на Near post да ги изведуваат и најјакиот на глава Attack near post, имаш над 10 гола од тој што ти е најјак на глава од корнер :D

82686187.jpg

Верувале или не, Македонци го купија Јуве :)

Барајте ги на Фејсбук овие :icon_lol:

треба да имаш пач 12.0.4,лигата да ја симнеш од фм-балкан и да ја ставиш во editor data фолдерот,а ако го немаш направи го.

треба да имаш пач 12.0.4,лигата да ја симнеш од фм-балкан и да ја ставиш во editor data фолдерот,а ако го немаш направи го.
можеш линк да ми дадеш од сиве овие работи

И на тој што има висока оцена за шут од далечина стави му lurk outside area.

Последна од овие што сум ја играл е ФМ 2003 , легендарна игра, па сеа налетав на темава и сакав да ве прашам колку зафаќа играва ? :)

Последна од овие што сум ја играл е ФМ 2003 , легендарна игра, па сеа налетав на темава и сакав да ве прашам колку зафаќа играва ? :)

2.85 GB

V7mjX.jpg

In your face bitches !!! :D

Txm3h.png

Добар распоред... у период од 20-тина дена, 9 утакмици, посебно 3 утакмици по ред, 26-ти, 27-ми, 28-ми :D

Txm3h.png

Добар распоред... у период од 20-тина дена, 9 утакмици, посебно 3 утакмици по ред, 26-ти, 27-ми, 28-ми :D

WTF?! Никад не ми се десило ова 3 дена по ред. Не е возможно онака во реалноста. Сфашта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom