Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
WTF?! Никад не ми се десило ова 3 дена по ред. Не е возможно онака во реалноста. Сфашта...
Знам дека не е, ова Club World Championship се ми заебе... Со Тотенхем утакмицата, 2-0 водам, 2-2 ми изедначија, играчите сите ми беа со по 60-70% спремност...

Луѓе, да не отварам нова тема, еве овде ќе прашам.

Сакам да играм со македонски тим. За тоа ми треба пач 12.0.4. Го имам:
a708V.png

Симнатата лига, македонската во овој случај, треба да се стави во FM2012/editor data. Папката ја немаше, ја направив и го „залепив“ фајлот кој што требаше во папката:
t02RG.png

Ја пуштам играта и ја нема македонската лига. Убаво се гледа на првата слика. Направив рестарт на играта 2-3 пати. Го пробав истото со други 'custom' лиги али без позитивен резултат. :(

/me wanna play

Знам дека не е, ова Club World Championship се ми заебе... Со Тотенхем утакмицата, 2-0 водам, 2-2 ми изедначија, играчите сите ми беа со по 60-70% спремност...

Ротирај ги :)

Ротирај ги :)
И те како ротирам, имам предобри играчи за резерви и си ротирам нон-стоп ама има и многу повредени... Сепак ова е немогуче во 3 дена 3 прем утакмици..
Луѓе, да не отварам нова тема, еве овде ќе прашам.

Сакам да играм со македонски тим. За тоа ми треба пач 12.0.4. Го имам:
a708V.png

Симнатата лига, македонската во овој случај, треба да се стави во FM2012/editor data. Папката ја немаше, ја направив и го „залепив“ фајлот кој што требаше во папката:
t02RG.png

Ја пуштам играта и ја нема македонската лига. Убаво се гледа на првата слика. Направив рестарт на играта 2-3 пати. Го пробав истото со други 'custom' лиги али без позитивен резултат. :(

/me wanna play

editor data фолдерот треба да го направиш у Documents/Sports Interactive а не во Program Files...

btw, еден од подобрите голови што сум ги постигнал

Еден дечко фан на Манчестер потрошил два месеца во составување лига од 10 најдобри тима на Манчестер од историјата па до ден денес и ги ставил во една лига. Чисто за фановите да можат барем на игра да видат кој од кој е појак колектив :icon_mrgr:

Многу време и труд потрошил, алал нека му е, еве и линк кој сака да ја види неговата работа http://www.neoseeker.com/forums/55625/t1696457-bennymcs-man-united-historical-challenge/ , јас да ја завршам семинарскава и седнувам со The Busby babes :)

Што биде со под-форумот што се зборуваше дека ќе се отвара за FM кариери? Дај не заебавајте и отворете таков под-форум... читајќи ги странските ми стана интересно.. зошто и ние да немаме? :)

Отворете такви теми повеќето и ќе има подфорум таков, таква е политиката :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom