па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.Подобар компјутер.
Колку РАМ имаш? ОС?па доволно ми е добар за играва,играта бара 1.40Ghz,1 gb ram а ја иам боље од тоа.
рам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?Колку РАМ имаш? ОС?
Да, да, зошто седмица бара повеќе ресурси. Исклучи ако не 3Д па види како ќе одирам иам 2гб,а тоа ос е оперативен систем или нешо друго?
Fluid и Very Fluid ти е да играш брза игра, но за тоа мора да имаш креативни играчи, и препорачливо е така да играш со посилни тимови, но не мора да значи. Rigid и Very Rigid се препорачува со послаби тимови, затоа што тие немаат толку креативни играчи, и ќе играат поорганизирано. Јас на пример кога играм или кога ќе направам некој силен тим секогаш играм Very Fluid, али кога играм со тим кој е аутсајдер, е тогаш или Balanced или Rigid.Бтв може некој да ми објасни каква улога имаат,Balanced,Fluid,Very Fluid...??
сега е ок фала.Да, да, зошто седмица бара повеќе ресурси. Исклучи ако не 3Д па види како ќе оди
хаха кажи а,и кај мене е исто,торес убедливо најдобар стрелец во европаТорес игра во животна форма кај мене на играва.Вака да беше IRL
Мене најголем впечаток ми остави The Fans Stadium
Ау каква утакмица!!! Победа против Премиерлигаш а јас во 3та лига во Карлинг Куп. Минатата сезона во ФА куп победував посилни екипи во низа како Хул и Норвич но на крај изгубив од Фулам, но ова ми е најдрага победа до сега!