Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Хм....грешка си, лично се имам уверено дека не си во право.Maла поправка QI < 20.0
Хм....грешка си, лично се имам уверено дека не си во право.Maла поправка QI < 20.0
Добро докторе,тачно.. иначе кога сум на темава,ја со тебе би сакал да се Упознам,баш ме занимаш што профил си.Мала поправка на двајцата. Се вели и пишува IQ не QI. QI се чита ки, што е Јапонски збор за универзалната и сегдеприсутна енергија, истата работа која Кинезите ја нарекуваат чи, а Индијците прана...
Супер сум јас, прашај кого сакаш...Добро докторе,тачно.. иначе кога сум на темава,ја со тебе би сакал да се Упознам,баш ме занимаш што профил си.
Не доаѓа Цитро на собиранки ако е Леандра таму, simple asСупер сум јас, прашај кого сакаш...
За запознавање, нема проблем. На следната собиранка во Скопје.
Јас потврдувамСупер сум јас, прашај кого сакаш...
За запознавање, нема проблем. На следната собиранка во Скопје.
Му е страв?Не доаѓа Цитро на собиранки ако е Леандра таму, simple as
Probably, женската година дена го вика кафе да испијат, нејќе па нејќеМу е страв?
Не знам од каде тој неоснован страв. Па Леандра е едно фино, младо, мало, плаво девојче, да ти е мерак да го штипнеш за обрафчињата.Probably, женската година дена го вика кафе да испијат, нејќе па нејќе
Y can say that again...Не знам од каде тој неоснован страв. Па Леандра е едно фино, младо, мало, плаво девојче, да ти е мерак да го штипнеш за обрафчињата.
Нели ти кажав на збиранката да ме побараш? Што се буниш сега?Со Везилка, VJL, и Sussaro........
А ја би тебе да те упознаам
Би ми било многу мило Наредна собиранка или пијанка обавезноА ја би тебе да те упознаам
It's a dealБи ми било многу мило Наредна собиранка или пијанка обавезно