Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).

Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме брани :P

Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам :giggle:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 01:15 ---
^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).

Не е фрка ^^
<3

Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам :giggle:

Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум :pipi:
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работа :D Ако има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!

Јас сакам со pixa, никола - те, metka, КУЦЗ ит. дечките ѓо пишуваме на фан клуб Црвена звезда :) А има некои шо сакам само да ги видам што фацки се ама не да се запознаам.

windfucker глеам има интересен вкус за музика. Би сакал да го/ја запознаам.

абе не ми се смеи, на неписмен не се смее :oops:
се надевам дека некогаш ке те запознаам па да се смееме заеднчки

Колку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме :love:
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.

Колку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме :love:
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.
романтично ами како... не признавам ништо без романтика

а некаде прочитав дека на цитро му било страв...
сам јас па што биде нека биде, еднаш се умира :)

Мала поправка на двајцата. Се вели и пишува IQ не QI. QI се чита ки, што е Јапонски збор за универзалната и сегдеприсутна енергија, истата работа која Кинезите ја нарекуваат чи, а Индијците прана...

:D
Brutality... :D

Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум :pipi:
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работа :D Ако има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!

Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора. :D
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.

*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet. :D

Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора. :D
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.

*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet. :D

Какво колективно бе! Немам јас време за колективно. Има да си наравиме една мала, приватна зелена или кафена (сеедно, додека се боите на земјата <3 ) журка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom