A
AnFem
Гостин
Со AnFem![]()
Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме брани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со AnFem![]()
Договорено. Го зимаме и Рази во екипа, да ме брани![]()
^ И јас сакам со AnFem. God.HateUSaLL,Saladin,Таруно и со оние што се познавам виртуелно (што ги имам на фб).
Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам![]()
абе не ми се смеи, на неписмен не се смееQI
Лазаре не јадам луѓе фина сум![]()
абе не ми се смеи, на неписмен не се смее
се надевам дека некогаш ке те запознаам па да се смееме заеднчки
романтично ами како... не признавам ништо без романтикаКолку романтично звучеше ова заеднички ќе се смееме
Ти Лазаре во пакет со Цитро за запознавање, убеди го да дојде и тргаме заеднички да се смееме.
Brutality...Мала поправка на двајцата. Се вели и пишува IQ не QI. QI се чита ки, што е Јапонски збор за универзалната и сегдеприсутна енергија, истата работа која Кинезите ја нарекуваат чи, а Индијците прана...
![]()
Шотие, ја осеќам дека ептен ќе те засакам
[
Нормално, во живо не сум толку одбивна како на форум
А замисли, разбрав дека сме имале една заедничка работаАко има и Mark Renton и него го зимаме... Само јас без адвокатот мој не мрдам нигде!
Мое дете е пеер, ќе го засакаш на втора.
Согласно темава, во такво сценарио не запознавам никого оти и двајцата ве знам. Во случај да се запознавате колективно, тогаш во согласност со ставот дека lately никој не сакам да запознавам од форум*, нема да ви правам друштво.
*како исклучоци со кои би се согласил да се запознаам anytime, остануваат Тапетарот Петар, savle и Нихилист. That's pretty much everyone i'd like to meet.![]()