Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Само искулирувај од време на време :)
Ццццццц , искулирај/медитирај абе абе.... да да ....
:icon_lol:
Пробувам што подобро да одговорам цитирам, сите се пра кизнај што.... ама јбг то е форум мора секој паметен да се прави.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Изгледа само оваа тема ке се пишува али ај џабе објаснување кога моите зборови се извртуваат и се палат сите членови како горила пред е*ње и да јас ни го пцуев Де Геа ни мочав од срека на секој негов потег ниту реков дека е неталентиран само спомнав дека не смее да прави киксови и ако продолжи треба Линдергард да се стави прв голман али што и да кажам на форумов овде ако не се согласуваш со нив си прва класа Дебалитет и Душман (y)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
не, овде само добро се пишува лошото задржи го за себе! (инаку си потенцијален предавник:cenzura: )
затоа јас реков некаде погоре: овој пораз несмеевме да си го дозволиме, амаќе си го тераме филмот: најјаки сме!:cenzura:

A

apidrone

Гостин
Изгледа само оваа тема ке се пишува али ај џабе објаснување кога моите зборови се извртуваат и се палат сите членови како горила пред е*ње и да јас ни го пцуев Де Геа ни мочав од срека на секој негов потег ниту реков дека е неталентиран само спомнав дека не смее да прави киксови и ако продолжи треба Линдергард да се стави прв голман али што и да кажам на форумов овде ако не се согласуваш со нив си прва класа Дебалитет и Душман (y)
А добри одбрани кои ни го спасуваат гзот, ко сеа со Ајакс, смее да прави? Пошо нив не ги спомнуваш, туку само киксовите.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
А добри одбрани кои ни го спасуваат гзот, ко сеа со Ајакс, смее да прави? Пошо нив не ги спомнуваш, туку само киксовите.
Еднаш зборевме на оваа тема и немам никаква намера на тебе или на некого друг повеќе да објаснувам зошто од тоа само провокации знаете да направите штета што со таквите ко вас некои фанови неможат да го искажат своето мислење и кога ке го искажат им се нафрлувате демек се идиоти,деца мали и незнаат ништо за фудбал а во тој случај баш се гледа кој е идиотот. :гомце:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
АЈ БЕ НЕ ГО ПОТЕТЕ ВИШЕ МАШКИОВ ПОЛОВ ОРГАН(ЧИТАЈ, 5 БУКВИ), МОЖЕ?(Зборам за хејтерите на Де Геа )
На секое прелистување на темава гледам минимум 5 изретардирани постови од исти членови за него,АЛЕКС ај објасни ми како бараш од него да не прави киксови кога има 20 години,се преселува од ШПАНИЈА ,менува средина ,врска нема од англиски јазик,комуницира со некои мимики ко пред 2000 год,доаѓа во Англија,најтешката лига за еден голман,најцврста скок игра,снажни одбранбени играчи во секој тим(КАРПИ) со невидена мускулатура на нив.Де Геа има на него една смешна маса,да го свиткам на пола ќе се скрши,ЧОВЕКОТ имаше најголем процент на одбранети удари,тоа не го приметувате покрај сите проблеми кои ги има?Или ќе се сереме од среќа само на одбранети пенали ко оној на Ван Перси?Па добро бе мајко моја ,ВДС кога дојде како бранеше?
Ама ајде..не знам ни ја што си трошам мал скапан дел од времето да му објаснувам некому на кој очигледно не сака да му стане јасно,не дека не може.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
АЈ БЕ НЕ ГО ПОТЕТЕ ВИШЕ МАШКИОВ ПОЛОВ ОРГАН(ЧИТАЈ, 5 БУКВИ), МОЖЕ?(Зборам за хејтерите на Де Геа )
На секое прелистување на темава гледам минимум 5 изретардирани постови од исти членови за него,АЛЕКС ај објасни ми како бараш од него да не прави киксови кога има 20 години,се преселува од ШПАНИЈА ,менува средина ,врска нема од англиски јазик,комуницира со некои мимики ко пред 2000 год,доаѓа во Англија,најтешката лига за еден голман,најцврста скок игра,снажни одбранбени играчи во секој тим(КАРПИ) со невидена мускулатура на нив.Де Геа има на него една смешна маса,да го свиткам на пола ќе се скрши,ЧОВЕКОТ имаше најголем процент на одбранети удари,тоа не го приметувате покрај сите проблеми кои ги има?Или ќе се сереме од среќа само на одбранети пенали ко оној на Ван Перси?Па добро бе мајко моја ,ВДС кога дојде како бранеше?
Ама ајде..не знам ни ја што си трошам мал скапан дел од времето да му објаснувам некому на кој очигледно не сака да му стане јасно,не дека не може.
(y)

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
De Gea - out, Van der Sar - in.
Добро, ретко пишувам ама често ве читам. Едно не ви е јасно и треба секој да се запраша во себе: Кој си бе ти, па да даваш критики на игра или на играчи или па бог да чува на тренер, на една екипа?! Навивач?! Љубовта кон е еден клуб е поголема од тресење зелени. Кога губи и кога победува имам само најголеми емоции кои ме поврзуваат со МУ. И секој играч, кој и да било кој го облекол тој дрес за мене е светиња. Затоа што тој, а не ти или јас може да игра со амблемот на МУ. И у најголема криза би го гледал истиот играч и би се радувал. Гибсон, Форлан итн. Илјадници...
А тој што е овде да прави критики кон која било алка од институцијата - МУ, едноставно нели... немаш појма од животот!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
De Gea - out, Van der Sar - in.
Добро, ретко пишувам ама често ве читам. Едно не ви е јасно и треба секој да се запраша во себе: Кој си бе ти, па да даваш критики на игра или на играчи или па бог да чува на тренер, на една екипа?! Навивач?! Љубовта кон е еден клуб е поголема од тресење зелени. Кога губи и кога победува имам само најголеми емоции кои ме поврзуваат со МУ. И секој играч, кој и да било кој го облекол тој дрес за мене е светиња. Затоа што тој, а не ти или јас може да игра со амблемот на МУ. И у најголема криза би го гледал истиот играч и би се радувал. Гибсон, Форлан итн. Илјадници...
А тој што е овде да прави критики кон која било алка од институцијата - МУ, едноставно нели... немаш појма од животот!
Да во право сме никој е ништо овде на форумов и нема право да дава критики или пофалби. (y)
Тогаш зошто е отворен фан-клубов? o_O

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па ако моментално има што да критикувате, замислете кога ќе дојде период како што му дојде период на Интер што ќе прајте :X3:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Па ако моментално има што да критикувате, замислете кога ќе дојде период како што му дојде период на Интер што ќе прајте :X3:
Лудница, фешти, гризење.... одвај чекам:P:pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Нормално е да има и пофалби и критики. Гупаво би изгледал фан клубов само ако има постови од типот најаки сме, а да не се искритикува некој...зборувам во период кога не ни оди, кога тешко победуваме, кога губиме натпревари...Но не е критика ако испцујам некој играч. Значи давајте аргументи, критиката да биде оправдана...Не критики од типот Де Геа теле ова она...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сите се фатиле за ДДГ,а никој не го критикува шрекот :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom