Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Де Геа повикан за репрезентацијата на Шпанија која ќе настапи на ЛОИ. Не знаеме дали ќе го носи и Дел Боске на ЕП.
Сега за сега поред пеп, валдес и икер нема шанси, ама на следното светско/еп ќе биде прв голман сигурно.
За лои е таманка, таму се јачаат млади деца.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Што се случи со оној Фрејзер Кемпбел, младичот што беше на позајмица во Сандерленд? Уште се води како играч на Јунајтед, или се ослободија од него?
Не беше на позајмица во Сандерленд, туку во Тотенехем и после како што кажа Ilumious го оставија таму како дел од трансферот на Митко.. А после од Тотенхем замина во С'ленд и сега е фудбалер на црните мачки :)

П.С. Колку сериозно е ова со Том?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не беше на позајмица во Сандерленд, туку во Тотенехем и после како што кажа Ilumious го оставија таму како дел од трансферот на Митко.. А после од Тотенхем замина во С'ленд и сега е фудбалер на црните мачки :)

П.С. Колку сериозно е ова со Том?
Чекаат резултати од рентген :unsure:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Се гледа колку ни фали плеј и деструктивец во средината сепак со Сколс и Керик се обидуваме да покриеме но сепак прашењето е што кога ке го нема Сколс и се повреди Керик што праиме?
Читам постојано се фали Де Геа на форумов :) тоа е добро али некои кои се прават стручнаци и се обидуваат да провоцираат само треба да ги пуштат првите натпревари што ги изгра и да се потсетат кои киксови ги правеше момчево и да се вратат во нивниот Фан Клуб на Реал.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Руни е на 6 место на листа на стрелци на клубов со постигнати 168 гола заедно со Џо Спенс и Own Goal :pos: Срамота овој Own Goal 140 години е во клубов и само 168 гола. Кој му дава да игра не знам...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 20:08 ---
Читам постојано се фали Де Геа на форумов :) тоа е добро али некои кои се прават стручнаци и се обидуваат да провоцираат само треба да ги пуштат првите натпревари што ги изгра и да се потсетат кои киксови ги правеше момчево и да се вратат во нивниот Фан Клуб на Реал.
Кажи ми млад фудбалер што не правел киксови откако сменил тим, поготово лига.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Се гледа колку ни фали плеј и деструктивец во средината сепак со Сколс и Керик се обидуваме да покриеме но сепак прашењето е што кога ке го нема Сколс и се повреди Керик што праиме?
И ајде да го продадеме,чим направил грешка на 20 години,тоа треба одма да се продаде.
Какви душмани сте вие човече,место да се радуваш што малиот почна да брани како што треба,тебе ти е криво што не си во право,ти очигледно имаш нешто против него.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ете и на официјалната излезе дека Том бил на скенирање и дека демек ништо посериозно не било со него.. Хмм, изгледа добиваме Холанѓанец во нашиот тим! :facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На MUTV Ферги пред малце кажа дека ништо не му е, скенот бил само мерка на претпазливост. Најверојатно ќе игра против Норич.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Kлевз, Клевз, Клевзз... Одличен во офанзива, одличен сенс за пас, одлична визија, техника, способност да се извлече од тешка и тесна ситуација и да додаде правилен пас. Но некако му се губи во позицирањето, некако како да не ми е во тек со играта, тоа кога противникот напаѓа, многу често се наоѓа во no man's land. Сега се не ми се погодува да можам добро да ги изгледувам утакмиците кои ги игра за да бидам 100% сигурен дека е така, но секако треба некоја лекција од Сколси за тоа :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Руни е на 6 место на листа на стрелци на клубов со постигнати 168 гола заедно со Џо Спенс и Own Goal :pos: Срамота овој Own Goal 140 години е во клубов и само 168 гола. Кој му дава да игра не знам...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 20:08 ---

Кажи ми млад фудбалер што не правел киксови откако сменил тим, поготово лига.
А некој да се прај фраер нон стоп коа демек тој и кога правеше киксови де геа го немаше испцујано барем еднаш,а овде ми се прај кој сум шо сум , немој не ја отварај оваа тема.....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој пцуе наши играчи слободно нека оди нека гледа утакмици на Манчестер со фанови на Ливерпул, Сити, Челзи итн. Едно е да се изнервираш и да упатиш критика кога е потребна, друго е да фатиш да го пцуеш а 3-4 дена после тоа да се мочаш од среќа поради негов потег. Дебилитет прва класа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Демек не чинело тоа , пхахахаха.
Не си испцујал.
Дебилитет, of course (y)
Зато на форумов не е како во живо и јавно сето овде кој од кој се, после имало некој членови што ептен се закачкаат е има.
Чим го немаш испцујано ОК.
И да класичен дебил сум ;)
И да секако ќе се радувам на негови успешни настапи затоа што ми е мило кога успева во нешто....
Зарем не треба да се радувам,кога го сакам клубов,кога секогаш срцето ми се тресе како на пример вчера последните минути , како на пример со Челзи минатата утакмица каде што не знаев каде се наоѓам... И мн. мн . други примери....

Kajgana Shop

На врв Bottom