Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
За утре не знам зошто ама песимист сум, многу ми мириса на нерешено :/ Се надевам дека грешам.
Сонце тоа, крв није вода :icon_lol: ама да не ги кобам, утре ги чека не тежок него ептен заебан меч. Нерешено е коска, до душа не сакам да подценат противник како што имаат навика последниве 2 години и се серат на крај против анонимус екипи што е крајно фејк и нетипично за екипиште од овој ранг (на светско ниво ги има само 3). Во секој случај минимална победа ќе значи многу, зошто натпреварите се намалуваат а со тоа и шансите за титула.
GLORY!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Надеж ми дава што во тимот на Норич играат тројца фанови на Манчестер :D Голманот Џон Руди еднаш беше на трајал кај нас, играше дури и со повреда за резервите :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Голот на Кенџи Горе денес.

За утре не знам зошто ама песимист сум, многу ми мириса на нерешено :/ Се надевам дека грешам.
Се надевам дека грешиш исто и јас очекувам тежок натпревар Норич се незгодна екипа ама мора да ги победиме пошто комшиите победија вчера и ако кикснеме ќе заостануваме 4-5 бода ,а во овој дел од сезоната тоа и не е така малку. Моја прогонза е дека ќе победиме 2-1 ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се надевам дека грешиш исто и јас очекувам тежок натпревар Норич се незгодна екипа ама мора да ги победиме пошто комшиите победија вчера и ако кикснеме ќе заостануваме 4-5 бода ,а во овој дел од сезоната тоа и не е така малку. Моја прогонза е дека ќе победиме 2-1 ;)
Баш поради ова сакам Велбек да стартува за да ја раздвижи малце играта. Брз е и учествува во акциите а Норич се стегнати и плус дома играат. Исто сака очекувам и еден од близнаците да е на бековската позиција. Стопери стандард, Еванс - Рио и да не се експериментира затоа што мислам дека го најдовме најдобриот можен тандем моментално, нека тераат вака додека не се врати Видиќ, ПОРФАВОР. (ако се враќа сезонава).

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Среќен нека му е роденденот на Солскер па за некоја година да му замени Ферги

Денес сакам без многу експерименти да се излезе со најсилен состав што го имаме на располагање
---------- De Gea -----------
Rafael -- Evans -- Rio -- Evra
------- Carrick -- Giggs ------
Nani------------------- Young
-------------- -- Rooney ----
------- Welbeck -------------

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Среќен нека му е роденденот на Солскер па за некоја година да му замени Ферги
Денес сакам без многу експерименти да се излезе со најсилен состав што го имаме на располагање
---------- De Gea -----------
Rafael -- Evans -- Rio -- Evra
------- Carrick -- Giggs ------
Nani------------------- Young
-------------- -- Rooney ----
------- Welbeck -------------

Ja mislam bolje javier na mesto welbeck i park mesto nani

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денешнава утакмица мислам дека мора да победиме,се друго е = на катастрофа...
И да изгубат денеска нема да критикувам, ќе му простам на сите:pos:
Настрана заебанцијата мора да се победи,оти многу ќе ни заминат Сити......

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Интересен состав ќе биде интересно да се види како ќе соработуваат Велбек и Чичарито

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
Очекував Руни и Рафаел да играт на местото на Џонс и Чичарито. Руни не е ни на клупа ? Се надевам дека Нани ќе е расположен. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Очекував Руни и Рафаел да играт на местото на Џонс и Чичарито. Руни не е ни на клупа ?
Мислам дека имал некоја инфекција, дали на грло или општо не знам... а не знам ни колку се доверливи овие информации...

Kajgana Shop

На врв Bottom