Ццццццц , искулирај/медитирај абе абе.... да да ....Само искулирувај од време на време
Пробувам што подобро да одговорам цитирам, сите се пра кизнај што.... ама јбг то е форум мора секој паметен да се прави.
Ццццццц , искулирај/медитирај абе абе.... да да ....Само искулирувај од време на време
А добри одбрани кои ни го спасуваат гзот, ко сеа со Ајакс, смее да прави? Пошо нив не ги спомнуваш, туку само киксовите.Изгледа само оваа тема ке се пишува али ај џабе објаснување кога моите зборови се извртуваат и се палат сите членови како горила пред е*ње и да јас ни го пцуев Де Геа ни мочав од срека на секој негов потег ниту реков дека е неталентиран само спомнав дека не смее да прави киксови и ако продолжи треба Линдергард да се стави прв голман али што и да кажам на форумов овде ако не се согласуваш со нив си прва класа Дебалитет и Душман
Еднаш зборевме на оваа тема и немам никаква намера на тебе или на некого друг повеќе да објаснувам зошто од тоа само провокации знаете да направите штета што со таквите ко вас некои фанови неможат да го искажат своето мислење и кога ке го искажат им се нафрлувате демек се идиоти,деца мали и незнаат ништо за фудбал а во тој случај баш се гледа кој е идиотот.А добри одбрани кои ни го спасуваат гзот, ко сеа со Ајакс, смее да прави? Пошо нив не ги спомнуваш, туку само киксовите.
АЈ БЕ НЕ ГО ПОТЕТЕ ВИШЕ МАШКИОВ ПОЛОВ ОРГАН(ЧИТАЈ, 5 БУКВИ), МОЖЕ?(Зборам за хејтерите на Де Геа )
На секое прелистување на темава гледам минимум 5 изретардирани постови од исти членови за него,АЛЕКС ај објасни ми како бараш од него да не прави киксови кога има 20 години,се преселува од ШПАНИЈА ,менува средина ,врска нема од англиски јазик,комуницира со некои мимики ко пред 2000 год,доаѓа во Англија,најтешката лига за еден голман,најцврста скок игра,снажни одбранбени играчи во секој тим(КАРПИ) со невидена мускулатура на нив.Де Геа има на него една смешна маса,да го свиткам на пола ќе се скрши,ЧОВЕКОТ имаше најголем процент на одбранети удари,тоа не го приметувате покрај сите проблеми кои ги има?Или ќе се сереме од среќа само на одбранети пенали ко оној на Ван Перси?Па добро бе мајко моја ,ВДС кога дојде како бранеше?
Ама ајде..не знам ни ја што си трошам мал скапан дел од времето да му објаснувам некому на кој очигледно не сака да му стане јасно,не дека не може.
Да во право сме никој е ништо овде на форумов и нема право да дава критики или пофалби.De Gea - out, Van der Sar - in.
Добро, ретко пишувам ама често ве читам. Едно не ви е јасно и треба секој да се запраша во себе: Кој си бе ти, па да даваш критики на игра или на играчи или па бог да чува на тренер, на една екипа?! Навивач?! Љубовта кон е еден клуб е поголема од тресење зелени. Кога губи и кога победува имам само најголеми емоции кои ме поврзуваат со МУ. И секој играч, кој и да било кој го облекол тој дрес за мене е светиња. Затоа што тој, а не ти или јас може да игра со амблемот на МУ. И у најголема криза би го гледал истиот играч и би се радувал. Гибсон, Форлан итн. Илјадници...
А тој што е овде да прави критики кон која било алка од институцијата - МУ, едноставно нели... немаш појма од животот!
Лудница, фешти, гризење.... одвај чекамПа ако моментално има што да критикувате, замислете кога ќе дојде период како што му дојде период на Интер што ќе прајте