Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Што и фали на маицата бе? Ја остаив да ја облечам у собава пошо ќе ја заборавам. Утре треба да се иде на утакмица или што?
Лепенка е
Лепенка е
Па мрза е.....а мене титулата тешко некој да ми ја земи. Ова за да не биди како мене му беше советНего го клеветиш дека е мрза...а ти поголемма....ахх беее....у времето на Маршалот само метак у чело за такви ко тебе (така вика татко му на еден мој другар....за се што му смета, Тито меткови делел) хахаха
Сина е......се црвено она синаШто и фали на маицата бе? Ја остаив да ја облечам у собава пошо ќе ја заборавам. Утре треба да се иде на утакмица или што?
Лепенка е
Фино.......овој сигурно отишол НБА да гледа барам малку квалитетна кошарка да погледа. А не онде МЗТ и не знам ти кој^И како е сам да си праиш муабет..?
Само една мала, симпатична корекцијаФино.......овој сигурно отишол НБА да гледа барам малку квалитетна кошарка да погледа. А не онде НЕ ПОСТОИ ТОЈ ТИМ и не знам ти кој
Па до пред неколку години колку што знам Кардиф не можеа да влезат во Премиер Лига, затоа што се од Велс. Сега во последните 2-3 години знам се смени тоа.Кога сте кај исполнување желби кој тим да се врати во ПЛ,јас би за Вест Хем и Мидлзборо.А,да и Кардиф со години се на врвот во чемпионшип а никако да успеат :/
Батали ги што ти зборат овие, маицата вреди поише од све таму лајкАјде ајде и тука може ќе соберам некој лајк или хејт. Во продолжение мојата соба :