Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уште имаат кошмари од Дешамп. Чоекот Серија Б има освоено
не е до Дешамп.какви кошмари оваа година и од Вардар ќе изгубиме не па од реномирана екипа како Марсеј:facepalm:..не гледате сега неможиме ниту гол да му дадеме на гигантите Новара и Болоња ама малите екипи како Милан си ги плескаме:D..еднаш годишно ама бериќат :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Стварно еј,Милан од кој тим изгуби тоа е чудо,и после се чудат зашо не можеле дерби да земат:pos:

Него,ја сум загрижен за Филипо,којзнае дали сиротото отишло утредента на школо или може глумело дека е болно, или пак стварно сменил школо?:D а таа изјава дека ќе навива за тимот без оглед на се ВАЖИ ја дал он,дете од 8-9 години:)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Кој Барзаљи? Оној што го набркаа на клоци од Волфсбург?

Извини што ке ти го скршам срцето , не те јебем брат по жените сум ;)

и аман пола сте ко утчиња без глај никој во мојот пост туку како тандем се за мне моментално најдбори во светот, а ако некој си има комплекс има психијатари од социјалното бесплати =)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.960
Да не беше зборот комплекс, немаше да има што да напиште во подфорумот за фудбал.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Да не беше зборот комплекс, немаше да има што да напиште во подфорумот за фудбал.
Кога навистина е така во 80 % од постовите полни со завист,љубомора, опседнатост па некој друри си ги лечат дневните нерви на фудбалски форум ....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
не е до Дешамп.какви кошмари оваа година и од Вардар ќе изгубиме не па од реномирана екипа како Марсеј:facepalm:..не гледате сега неможиме ниту гол да му дадеме на гигантите Новара и Болоња ама малите екипи како Милан си ги плескаме:D..еднаш годишно ама бериќат :pos:
Така се изборува опстанок, против малите:icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зошто Вучинич не го казнија заради пцуење на линискиот судија ?

п.с Сеедно ми е мене за црногорецов само сакам да добијам одговор од овие плачипичињава. :)

С

сашенко

Гостин
Зошто Вучинич не го казнија заради пцуење на линискиот судија ?

п.с Сеедно ми е мене за црногорецов само сакам да добијам одговор од овие плачипичињава. :)
Ако ради пцуење се казнуваше, Ибра ке требаше да се пензионира од фудбал одамнааа :pos:
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 23:56 ---
И да, биди културен малце не си фраер ако наречеш некого така.Прво погледни кон себе и своите мислења на форумов пред да наречеш некого таков

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако ради пцуење се казнуваше, Ибра ке требаше да се пензионира од фудбал одамнааа :pos:
Ибра за пцуење беше казнет 3 утакмици.
Што да погледнам ? Не плачам јас дека судиите му помагаат на Јуве како пола ваш фан клуб.Еве отвори сега кај вас и гледај лигушење зошто Таљавенто бил главен судија.

С

сашенко

Гостин
Ибра нема за што не бил казнет :D.Али да, се слагам за Вучко, не би требало да се толерираат такви ствари пошто не доликува на спортист такво нешто.Ја би го казнил али не е до мене

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Што да погледнам ? Не плачам јас дека судиите му помагаат на Јуве како пола ваш фан клуб.Еве отвори сега кај вас и гледај лигушење зошто Таљавенто бил главен судија.
Не можиш да плачиш пошто не му имаат помогнато, друго никој не плачит туку дебатират како на некој му се судени не постоечки пенали а на некој постоечки не му се судени!

С

сашенко

Гостин
Да беше без причина ајде, ке се сложев со тебе.Али Јувентус годинава е преоштетен од судиите.Затоа и те како ни е битно кој ке суди.А и да не беше такви ситуацијава, сепак е дерби и многу е битно каков судија ке се одбере.А Таљавенто ни мене лично не ми прави мерак и мислам дека за дербиво можеше да се одбере бољи судија.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не можиш да плачиш пошто не му имаат помогнато, друго никој не плачит туку дебатират како на некој му се судени не постоечки пенали а на некој постоечки не му се судени!
Оној со Болоња ајде да речеме дека не беше пенал иако имаше мал контакт ама на оној со Сиена роневте крокодилски солзи иако утакмицата беше решена плус Боатенг стапна 1 милиметар до голманот па тешко е судијата да процени таква ситуација.Океј ќе фаќаме забелешки на судиите ама кај сте кога Милан е оштетен ? Кај бевте послем Фиорентина,Лацио,Наполи... ?
Тимче и уште 2-3 после секој досуден пенал доаѓаат тука и серат како судиите му помагале на Милан бла бла бла без разлика дали се работи за чист или подарен пенал.
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 00:09 ---
Да беше без причина ајде, ке се сложев со тебе.Али Јувентус годинава е преоштетен од судиите.Затоа и те како ни е битно кој ке суди.А и да не беше такви ситуацијава, сепак е дерби и многу е битно каков судија ке се одбере.А Таљавенто ни мене лично не ми прави мерак и мислам дека за дербиво можеше да се одбере бољи судија.
Беше и Милан оштете пишав во претходниот пост на кои утакмици апла не оштетија па што требаше да правиме ? Да пишуваме тука како нас не оштетуваат,нејќат ние да го земеме скудетото,судиите се за Јуве ти реков ми рече...Големи сте за такви работи... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom