Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Па и вие Пирло го избркавте на клоци, па сега ве врти како што сака ;)
Ќе врти ќебапи на крај...
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 18:08 ---
Абе што на онаквие ти си отворил тема? нека ја избришат модераторите јас спремав а правилото е домаќинот да отвара...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Абе што на онаквие ти си отворил тема? нека ја избришат модераторите јас спремав а правилото е домаќинот да отвара...
Е јебига, бидна веќе. И најмалце е битно кој ја отворил темата, битно е на време да биде отворена. Затоа и ја отворив, а дали ќе ја бришете или пак ќе те ставаат тебе како автор на темата... шо сакате прајте :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
има некои работи на светов што само овде може да се прочитаат.и нигде на друго место !!!
не би ги цитирал пошто незгодно ме фаќа.
ако ен се сожуваш со некое размислување слободно реплицирај нема никој да те изеди и искажи се зошто е тоа така..па дел тука што се поасолни ќе утврдат дали твоето размислување што ни го презентира нам од кои тебе те фаќа незгодно дали содржи логика или не и некои како мене учтливо ќе ти реплицираат и ќе те издемантираат зошто е тоа така односно ќе ги искажат фактите односно аргументите за своето размислување..во случај и тогаш да те фати незгодно тогаш мислам не мора да ги читаш останатите постови...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
ако ен се сожуваш со некое размислување слободно реплицирај нема никој да те изеди и искажи се зошто е тоа така..па дел тука што се поасолни ќе утврдат дали твоето размислување што ни го презентира нам од кои тебе те фаќа незгодно дали содржи логика или не и некои како мене учтливо ќе ти реплицираат и ќе те издемантираат зошто е тоа така односно ќе ги искажат фактите односно аргументите за своето размислување..во случај и тогаш да те фати незгодно тогаш мислам не мора да ги читаш останатите постови...
Не бе друже што се замараш Антонини, и Бонера се појаки од Силва, Келини и Барзали!:pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Џони си кажа дека Барзаљи му е поомилен тип на централен бек од Силва, така да доколку би можел да бира измеѓу Барзаљи и Силва би го одбрал Барзаљи, така ли е Џони ? :D
Јас нормално би го одбрал Силва, без разлика што Барзаљи игра фантастично оваа година, за мене Силва во последните две години е во топ 5 дефанзивци во светот ;)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Не бе друже што се замараш Антонини, и Бонера се појаки од Силва, Келини и Барзали!:pos:
Некој да ми го објасни ова? И во основно имав проблеми кога требаше да се дешифрира што сакал да каже писателот...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Некој да ми го објасни ова? И во основно имав проблеми кога требаше да се дешифрира што сакал да каже писателот...
Па тој таму некој си Дим4е, вика дека Барзали бил набаркан од Волсбург! Па затоа небил еден од најдобрите во дефанзивци во Серија А ако пак не сфати кажи ќе ти нацартам!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.956
Поени од реакции
50.932
чекај бе, стварно го споредувате Барзаљи со Силва и барате при тоа да ви аргументира некој или ја нешто не разбрав овде??

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
чекај бе, стварно го споредувате Барзаљи со Силва и барате при тоа да ви аргументира некој или ја нешто не разбрав овде??
Никој со никого не споредува, туку само кажано дека е годинава најдобар тандем во Серија А се Силва и Барзали!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Па тој таму некој си Дим4е, вика дека Барзали бил набаркан од Волсбург! Па затоа небил еден од најдобрите во дефанзивци во Серија А ако пак не сфати кажи ќе ти нацартам!
Добро, но таму станува збор за споредба помеѓу Силва и Барзаљи, а зашто ти ги уфрли во муабетот Антонини и Бонера на една страна, а Силва со друштвото од Јувентус на друга? Значи, да, сакам да нацрташ, не сваќам уште, најсеријозно...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Добро, но таму станува збор за споредба помеѓу Силва и Барзаљи, а зашто ти ги уфрли во муабетот Антонини и Бонера на една страна, а Силва со друштвото од Јувентус на друга? Значи, да, сакам да нацрташ, не сваќам уште, најсеријозно...
Ако не сваќаш, пост погоре е подобро објаснато, така да нема понатака што да се коментира!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони си кажа дека Барзаљи му е поомилен тип на централен бек од Силва, така да доколку би можел да бира измеѓу Барзаљи и Силва би го одбрал Барзаљи, така ли е Џони ? :D
Јас нормално би го одбрал Силва, без разлика што Барзаљи игра фантастично оваа година, за мене Силва во последните две години е во топ 5 дефанзивци во светот ;)
Значи Пупоне ти да не си коефициентот на интелегенција ќе падни на многу ниско ниво во овој подфорум..а гледам само ти ме разбра што ми беше поентата ....значи јас кажав со свој вкус и од своја гледна точка а тоа дека курајбер не му се читало или не му се пишувало бидејќи незгодно ќе му паднело е негова работа!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
џони вкусови може да одлучат меѓу роналдо и меси , пеле и марадона , буфон и касиљас , сталоне и шварценегер ... али меѓу силва и барзаљи разликата е во класи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.646
овде ни фактите не важеле,море,море..........Филипче си е дел од новата генерација навивачи на “стариот добар Интер“........ма не е тешко човек да ве разбери дека вие интерашите всушност уживате во добар МАЗОХИЗАМ......друго ништо не ви е важно
Кои факти бре ?
Фудбалот не започнал со своето постоење коа ти си почнал да го следиш овој спорт, сеа да дојде некој шо глеа фудбал од 2005 и да каже дека Јуве до лани биле таму каде што припаѓале, а да не зборам дека у тој период беа врвот на Калчополи и беа избркани ко кучиња скинтици у втора лига, цело реноме си го посраа.
Изброј у последни 12 години кој колку титули освоил на крај краева, изброј и у последни 15, тоа '' стариот добар Интер '' не важи бајаги доста време, само ти очигледно имаш еден тежок блекаут од 2006 до денес и незнаеш што точно се дешавало, ти прашање е и колку си ги гледал твоите омилени Јуве дур биле у втора лига, или дур лани се мачеа, гледам и за Барселона си почнал да навиваш, у последниве неколку години повеќе по тие теми пишуваш отколку у онаа за Јуве, да те прашам за одредени работи од сезоната дур беа у Серија Б саат време ќе треба да бараш по интернетов шо и како се дешавало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom