Tomorrowland - најспектакуларниот фестивал во Европа!

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа неверојатно, и јас скоро дознав за фестивалот, незнам зошто :D
Би било убаво некоја агенција да организира лет со карта и смештај..

Иначе било кој фестивал неможе да се долове ни со слика, ни со јутуб, ни со клип ниту со збор. На секој фестивал има некое посебно чувство што е неописливо.

А како тоа е најголем фестивал во Европа со 180.000 посетители?
Егзит има од 180.000-200.000 посетители, а сигурен сум дека Гластонбери има дури и многу повеќе.
Плус Гластонбери има над 35 стејџа, нема шанси овој да е поголем.
Најголем за електронска музика.

Има ограничување околу возраста (+18) ? Патем вакво нешто мора да се доживее пред да се умре :icon_lol:

шо знам ја повеќе сум за Woodstock festival...
Доцниш едно четириесетина години. :icon_lol:

Иначе, фестивалов, да не изигравам ха-це затоа што сум далеку од тоа, но воопшто не сакам вакви позерски клаберско ориентирани дупса-дупса фестивали. Многу се за никаде.

Доцниш едно четириесетина години. :icon_lol:

Иначе, фестивалов, да не изигравам ха-це затоа што сум далеку од тоа, но воопшто не сакам вакви позерски клаберско ориентирани дупса-дупса фестивали. Многу се за никаде.
Го спомнав знам дека го нема би требало да се продолжи традицијата.
Инаку секој со своето мислење;):D

Македонци има некој план да оди на TOMORROWLAND ова лето ? 2012 ? ако има план некој да оди...нека пише за да се договориме ако сака за да се организираме повеќе души од мкд .....

Македонци има некој план да оди на TOMORROWLAND ова лето ? 2012 ? ако има план некој да оди...нека пише за да се договориме ако сака за да се организираме повеќе души од мкд .....
Што е тоа Томороуленд? Дај дата, место... Не се отвора вака тема.

На кратко.

Транс журче кое се одржува во Белгија. Строго 18+ и се одржува секое лето на 3-4 дена.

Нешто како Advanced Exit. :)

172€ само за карта, 35€ кампинг... превоз и цена на пијачка/јадачка таму...којзнае колку. Ако некој има родители што поседуваат бензинска пумпа ор самтинг, нека иде.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 21:29 ---
Фала за линкот. Ги споив темите.

Се разочарав уште одма.. :/

2010 година со Ричи Хотин, Рикардо Вилалобос, Локо Дајс и остала багра имаа многуууу подобар лајнап него ли лани, бар за мене, а верувам дека и годинава лајнапот ќе биде сличен како оној од 2011, затоа што оној стил електро, дач хаус ала Афроџек зема преголем замав во последно време.. Како и да е, доколку се има пари, убаво е да се посети.
Пријтеле на фестивалов има МИЉОН сцени на кои што настапуваат сите имиња (буквално сите) од електронската сцена. Буквално кој шо ти паѓа на памет :) Ова ти шо гледаш е меин стејџ по клипови,ГеЈта батали го ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom