Шо поточно утупеа, ќе елаборираш? Или гледаме различни серии, или пишуваш нешто колку да се пише, или следиш некоја мода. Па последните епизоди вредеа да се гледа втора сезона бе дете. Досадна беше втора сезона, ама последниве две ја извадија. 7мата ми дигна адреналин 300. Еве сега ја догледав 8мата.Убаво го утупеа последниве епизоди, ај белким ќе ја опраат работата.
Ги имам у компјутер ама ме мрзи да почнам, многу се. Ако ги испринтам некад, мождаАко може некој него го прочита стрипот, баш е секси!
Yep, се симнува веќе.Ги имам у компјутер ама ме мрзи да почнам, многу се. Ако ги испринтам некад, можда
Инаку за некоја минута треба на торент да искочи девета епизода ако не се лажам
Многу зборење бе момче, многу безпотребни дијалози, ништо не се дешава, верглаат у место више подолго време.Шо поточно утупеа, ќе елаборираш? Или гледаме различни серии, или пишуваш нешто колку да се пише, или следиш некоја мода. Па последните епизоди вредеа да се гледа втора сезона бе дете. Досадна беше втора сезона, ама последниве две ја извадија. 7мата ми дигна адреналин 300. Еве сега ја догледав 8мата.
Туку Shane.. каков лик. Koнечно малце од walk the walk, преку кур од зборење само. Убаво изграден лик.
Daryl ми го уништија, можеше да биде нешто фантастично.
И јас ќе хејтав, втора не се споредува со прва.. ама мислам докај 5 сезони секако ќе иде серијава, па такви периоди и те како се очекувани. Сепак, друго е кога ја гледате преку недела, уште сум нов јас, заедно сите ги изгледав.
Сега на ред вебизодите.
Ќе ја остаам за утре иако се симна веќе.Yep, се симнува веќе.
Хершел ставот и зомбиња ситуацијата се протега низ цела сезона, после климаксот во 7ма, конечно ќе се разрешеше дали навистина ќе ги испади од фармата. + во меаната. Цела епизода имаше тензија како сите претходни соберено. Да се навратам на 7ма, драмава конечно резултираше некако и тоа во дефинирање на ликот Шејн каде цело време под нервоза конечно попушти и беше епик, како Khal Drogo oд Game of Thrones, аналогно масакрот кој ако не беше адреналински фикс at it's best, незнам со што те задоволила серијата до сега и на крај финишираше со изненадување, девојчето и конечно шерифот.. што пишам кога ќе ме цитираш со исти клише муабети?Многу зборење бе момче, многу безпотребни дијалози, ништо не се дешава, верглаат у место више подолго време.
Ако тебе ти биле топ последните 2 епизоди, по дифолт треба и мене да ми бидат ?
Ништо чудно и различни серии да гледаме, или можеби за вкус се работи...
7 и 8 ја подигнале 2 сезона. За мене овие две епизоди се едни од најслабите до сега.
7-ма епизода само крајот ја извади, 8-ма освен дијалогот у барот помеѓу Рик и Хершел и ситуацијата со двете говеда, ништо друго не ми остаи впечаток, ајде ќе ја спомнам и ситуацијата со Лори на крајот. Друго ништо.
Останатото у последните 2 епизоди што беше, да не треба да ми го дигнат адреналинот Лори и Шејн, или ставот на Хершел за зомбијата ?
Или незнам, можеби ти покомплексно ја гледаш серијава.
У право си бил до некаде, јебига, шорт мемори.Три ипол месеци поминаа од кога ги изгледав првите 5/6 епизоди од втора сезона.Хершел ставот и зомбиња ситуацијата се протега низ цела сезона, после климаксот во 7ма, конечно ќе се разрешеше дали навистина ќе ги испади од фармата. + во меаната. Цела епизода имаше тензија како сите претходни соберено. Да се навратам на 7ма, драмава конечно резултираше некако и тоа во дефинирање на ликот Шејн каде цело време под нервоза конечно попушти и беше епик, како Khal Drogo oд Game of Thrones, аналогно масакрот кој ако не беше адреналински фикс at it's best, незнам со што те задоволила серијата до сега и на крај финишираше со изненадување, девојчето и конечно шерифот.. што пишам кога ќе ме цитираш со исти клише муабети?
Ајде.. 3та и 4та беа едни од појаките, далеку од последниве.. дијалогот само, Андреа каде поти за пиштол. Непрекинато. И со all in all едно зомби.