Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
^Ја изрешети :pos:
А зошто ја мрази MW 2 ? :D

аКording to his AkCent, Русин е изгледа.
Во играта би требало да ја знаеш мисијата во која се убиваат невини руски цивили поради никаква причина.
Ваљда поради тоа он и е*ава мајка на играта.

аКording to his AkCent, Русин е изгледа.
Во играта би требало да ја знаеш мисијата во која се убиваат невини руски цивили поради никаква причина.
Ваљда поради тоа он и е*ава мајка на играта.
Не бе, веројатно дека имаше шит сервери, a можеби и поради тоа ама не верувам. Има и интересно видео како уништува Xbox360 (Џои го имаше ставено во некоја од темиве), а и како користи RC/XD.

Не бе, веројатно дека имаше шит сервери, a можеби и поради тоа ама не верувам. Има и интересно видео како уништува Xbox360 (Џои го имаше ставено во некоја од темиве), а и како користи RC/XD.

Најновава не е нешто поарна од оваа, така да, не би ме чудело и неа да ја уништи како и оваа.
Не праам waste of муниција за било која игра, каква сака нека е.
Само би ја спалил, како што го стори тој на крајот.

Најновава не е нешто поарна од оваа, така да, не би ме чудело и неа да ја уништи како и оваа.
Не праам waste of муниција за било која игра, каква сака нека е.
Само би ја спалил, како што го стори тој на крајот.
Јас би трошел да би имал пари колку што има он.

Каков акцент у пм цел ден да го слушам нема да ми биде досаден :pos2:

Да да, глеј го ова:
хахахаха

Најдов за играва да се игра на оригинал сервери како. Пробувам па утре ќе ви кажам кој сака.

• Добивање XP после секоја рунда
  • Автоматско барање на типови на игри (вие само одберете што сакате- Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag... и она ќе ви најде и играчи и сервер)
  • Надградување како и купување на оружја, способности, бомби, додатоци за оружја...
  • Стекнување на нови Level-и, а со тоа нови Амблеми, Статуси за да ги покажете на другите играчи

Најдов за играва да се игра на оригинал сервери како. Пробувам па утре ќе ви кажам кој сака.

• Добивање XP после секоја рунда
  • Автоматско барање на типови на игри (вие само одберете што сакате- Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag... и она ќе ви најде и играчи и сервер)
  • Надградување како и купување на оружја, способности, бомби, додатоци за оружја...
  • Стекнување на нови Level-и, а со тоа нови Амблеми, Статуси за да ги покажете на другите играчи

Другар, Alter IW-net е free и се многу подалеку од IW.

- Dedicated servers (server browser)
- Подобар анти чит од VAC (сериозно).
- Модови (hide n seek, isnipe, gungame etc)
- Мапи од CoD4

Ај да се собереме 10-12 души што играат на Alter IW net и да се испуцаме неколку партии S'n'D ?

ајде бе да ве ебам пријавувајте се за да исплескаме турнир еден.. Нека ми пишат на профил или тука оние шо се заинтересирани..

ајде ја сум за.. иначе ја играм на РепЗ 24/7 Скидров ТДМ повелете :)

Ако може еден убав туторијал како да се игра mw2 онлајн за на компјутер, ќе бидам благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom