MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
ДаФала само треба да го download и инсталирам ?![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ДаФала само треба да го download и инсталирам ?![]()
битно е дали првичната инсталација е skidrow или нешто друго или ?ДаТ.е. нема инсталирање само копираш фајловите од .rar фајлот до фолдерот кај што си ја инсталирал играта, местиш име преку alteriw.net_configure.exe, и палиш iw4mp.exe и плешаш.
Мислам не.битно е дали првичната инсталација е skidrow или нешто друго или ?
Нема инсталирање мислам ова е само мултиплеер рип. Го отпакуваш и играшФала само треба да го download и инсталирам ?![]()
Нема да симиња он MP Rip, више ја има на PC, само клиентот ќе го симне со другите неколку фајлови во .rar фајлот.Нема инсталирање мислам ова е само мултиплеер рип. Го отпакуваш и играш![]()
охооооооо епа штом ти заглавува екстрахирањето до одредена точка изглеа дискот ти е оштетен или ласерот тешко ги чита податоците таму кај што заглавува. Пробај прво копирај ги фајловите на компутерко па ако успеат да се ископираат тогаш екстрахирај гиdecki pomagajte kako da ja instaliram epten se iznervirav eve sto mi izleguva sto da pravam so ovie probav so daemon nejke probas u vinzip se ispolnuva do 100% i si stoi taka ako ja izgasis mora se od pocetok.blagodaram odnapred.Прегледај го приврзокот 40357
да друшкане тебе дискот или не ти е добро изрежан или се оштетил, симни си и глава да не те боли ау ќе забораев... ако ти е само за мултиплеер можеш и само мултито да си го симнеш од alteriwnet, а ако пак сакаш да си го преиграш сингл плеерон и после да го онадуеш мулти симни ја цела и така ако имаш xfire оно работи само со целата игра (skidrow)ништо пробав и така 2 часа се естрахираше и ми кажа дека дискот е коруптед.ке ја извадам скидров од замунда.
Ги чепнаа каде најмногу ги болиИзгледа им стигнало некое писмо од Activi$ion со коешто бараат да ги изгасат серверите перманенто. Е сега тоа што ме чуди е, што правеле Activi$ion овие година и пол? aIW постои од мај 2010 (не ме фаќајте за збор за месецот, али беше прва половина 2010 тоа сум сигурен), не од прошлиот месец.
Activision treba da gi vraboti deckite sto rabotea na alterIWNet da rabotat barem na pc verzijata od narednata COD![]()
Се игра бе!Абе гледам на аренабг има крак за 3-ката да се игра онлајн!!! Пробал некој?