Call of Duty: Modern Warfare 2

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
^Ја изрешети :pos:
А зошто ја мрази MW 2 ? :D

аКording to his AkCent, Русин е изгледа.
Во играта би требало да ја знаеш мисијата во која се убиваат невини руски цивили поради никаква причина.
Ваљда поради тоа он и е*ава мајка на играта.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
аКording to his AkCent, Русин е изгледа.
Во играта би требало да ја знаеш мисијата во која се убиваат невини руски цивили поради никаква причина.
Ваљда поради тоа он и е*ава мајка на играта.
Не бе, веројатно дека имаше шит сервери, a можеби и поради тоа ама не верувам. Има и интересно видео како уништува Xbox360 (Џои го имаше ставено во некоја од темиве), а и како користи RC/XD.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Не бе, веројатно дека имаше шит сервери, a можеби и поради тоа ама не верувам. Има и интересно видео како уништува Xbox360 (Џои го имаше ставено во некоја од темиве), а и како користи RC/XD.
Најновава не е нешто поарна од оваа, така да, не би ме чудело и неа да ја уништи како и оваа.
Не праам waste of муниција за било која игра, каква сака нека е.
Само би ја спалил, како што го стори тој на крајот.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Најновава не е нешто поарна од оваа, така да, не би ме чудело и неа да ја уништи како и оваа.
Не праам waste of муниција за било која игра, каква сака нека е.
Само би ја спалил, како што го стори тој на крајот.
Јас би трошел да би имал пари колку што има он.

M

Mr.InF3ction

Гостин

Каков акцент у пм цел ден да го слушам нема да ми биде досаден :pos2:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Да да, глеј го ова:
хахахаха

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Најдов за играва да се игра на оригинал сервери како. Пробувам па утре ќе ви кажам кој сака.

• Добивање XP после секоја рунда
  • Автоматско барање на типови на игри (вие само одберете што сакате- Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag... и она ќе ви најде и играчи и сервер)
  • Надградување како и купување на оружја, способности, бомби, додатоци за оружја...
  • Стекнување на нови Level-и, а со тоа нови Амблеми, Статуси за да ги покажете на другите играчи

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Најдов за играва да се игра на оригинал сервери како. Пробувам па утре ќе ви кажам кој сака.

• Добивање XP после секоја рунда
  • Автоматско барање на типови на игри (вие само одберете што сакате- Team Deathmatch, Domination, Capture the Flag... и она ќе ви најде и играчи и сервер)
  • Надградување како и купување на оружја, способности, бомби, додатоци за оружја...
  • Стекнување на нови Level-и, а со тоа нови Амблеми, Статуси за да ги покажете на другите играчи
Другар, Alter IW-net е free и се многу подалеку од IW.

- Dedicated servers (server browser)
- Подобар анти чит од VAC (сериозно).
- Модови (hide n seek, isnipe, gungame etc)
- Мапи од CoD4

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај да се собереме 10-12 души што играат на Alter IW net и да се испуцаме неколку партии S'n'D ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
ајде бе да ве ебам пријавувајте се за да исплескаме турнир еден.. Нека ми пишат на профил или тука оние шо се заинтересирани..

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
ајде ја сум за.. иначе ја играм на РепЗ 24/7 Скидров ТДМ повелете :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ако може еден убав туторијал како да се игра mw2 онлајн за на компјутер, ќе бидам благодарен :)

Kajgana Shop

На врв Bottom