Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е дезинформација,сабајлето го купив пакетот,парите ми се вратени,а картата(тоа што го добиваш на mail и треба да го испечатиш) е неважечко.од кај ти е (дез)информацијава?
да,4350 динари за пакетот !И утре важи попустот така?
не е дезинформација,сабајлето го купив пакетот,парите ми се вратени,а картата(тоа што го добиваш на mail и треба да го испечатиш) е неважечко.
14 – 15 February when it will be possible to buy 1 regular ticket and get 50% discount for the second ticket!
LOVE INVASION PAKET 5,800 din. -25%
не е дезинформација,сабајлето го купив пакетот,парите ми се вратени,а картата(тоа што го добиваш на mail и треба да го испечатиш) е неважечко.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:32 ---
да,4350 динари за пакетот !
Најверојатно со ова http://www.fudeks.rs/red_voznje.aspx 30 евра повратна до Белград.Со што ќе одите бе пилци![]()
Најверојатно со ова http://www.fudeks.rs/red_voznje.aspx 30 евра повратна до Белград.
Од Папилон е незгодно бидејќи те остава во 14ч и додека се отворат вратите во 21 треба да шеташ како мува без глава низ градот. За овој превоз од Фудекс читав дека бил добар, а и ми одговара бидејќи ќе останам неколку дена.Мене ова не ми одговара, пошо се враќа многу касно, а полагам испит на 5ти, така да ќе одам доколку има од папилон доволно, а ако нема од автобуска скопје 2100 повртна.
Од Папилон е незгодно бидејќи те остава во 14ч и додека се отворат вратите во 21 треба да шеташ како мува без глава низ градот. За овој превоз од Фудекс читав дека бил добар, а и ми одговара бидејќи ќе останам неколку дена.
па се решив сам да си се организирам и тоа ми одговара највеќе со ниш експрес некаде околу 5-6 сум таму, до дека најдам арена и да апнам троа, ете ти 8-30 сабајле у 7-20 имам повртна и то је то 
Visa Electron ќе ти заврши работа. Ја денес со таква зедов. Што значи, се гледаме во Белград. Едвај чекам.да ве прашам со каква картичка плаќавте? дебитна visa electron oд NLB- tutunska banka, ќе ми врши работа?