ASOT

Статус
Затворена за нови мислења.
Фала, ќе прашам и ќе ве известам кога, како, што....

Хехе далеко од тоа буквалист, и далеко дека трошам енергија за ова тука, само ги согледуваме работите како стојат, изгледа не ме сфаќаш што ти објаснувам, мнгоу поефитно е сам да си купиш карта и со нивни превоз ( се јавив во папилон и рекоа не е проблем слободно може ) значи ако со нив е 5000 со карта и превоз, ти сам да си купеш и нивни е 4000 :D Како и да е кој како сака ќе си оде.

И да, ќе заборавев, ако има самец (лајк ми) нека каже како му одговара да се договореме така да тераме, Спортски поздрав.

Има ли некој што веќе купи од некоја агенција, за да идам и јас таму за превоз, од прилика да каже ако знае колку веќе има ( во истата ).

Јас пишав mail и во Пет и во Папилон дали може само превоз од нивна страна и која е цената,уште нема одговор од никој. Чекам....... :D

Јас пишав mail и во Пет и во Папилон дали може само превоз од нивна страна и која е цената,уште нема одговор од никој. Чекам....... :D

Јас се јави, уште пред 1 недела кажаа дека е или 2200 или 2400 само превоз, уште не знајале :) Важно може само превоз

Денес се јавив во Папилон и во Пет. Папилон организираат само превоз - 2400ден. Пет не организираат само превоз, туку превоз+карта.

Епа ја идам преку папилон, само превоз :)

Денес се јавив во Папилон и во Пет. Папилон организираат само превоз - 2400ден. Пет не организираат само превоз, туку превоз+карта.
ок,фала за информацијата.

ASOT Belgrade излезе со вест за специјална понуда,на 14ти и 15ти,купуваш карта по регуларна цена и добиваш -50% попуст за втора карта ! http://www.facebook.com/notes/armin...lna-ponuda-za-14-i-15-februar/228647570561782
Уште не сум купил карти, ќе го искористам попустот. Фала на информацијата.

да ве прашам со каква картичка плаќавте? дебитна visa electron oд NLB- tutunska banka, ќе ми врши работа?

Околу користењето на попустот за картиве, треба да купиш една по цена од 30 евра, па наредната ќе ти биде 15 евра...сакам да те прашам дали некој искористи попустов, и дали прво ја средуеш првата, па после идеш со истиот акаунт втора, или мењаш quantitu на 2 и така тераш?

Од папилон велат нема уште луѓе за да се организира :D

хехех каква грешка на организаторот,наместо 25 % попуст цел ден имаше -50 % !!! И само што си помислив дека ги заебав,сите карти купени во тој период се неважечки,а трансакциите откажани !! :))))))

хехех каква грешка на организаторот,наместо 25 % попуст цел ден имаше -50 % !!! И само што си помислив дека ги заебав,сите карти купени во тој период се неважечки,а трансакциите откажани !! :))))))

од кај ти е (дез)информацијава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom