Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.426

Нема шанса да се одигра тука фудбалски натпревар, и трибините и стадинот се под снег, оправдано е одложен мечот Болоња - Јувентус.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.471
Поени од реакции
87.286

Нема шанса да се одигра тука фудбалски натпревар, и трибините и стадинот се под снег, оправдано е одложен мечот Болоња - Јувентус.
Што е ова Црква среде стадион ?:pos:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Само овие во италија се катастрофални со стадиониве, еден дожд за заварнит и одма одложена утакмица, да не правиме муабет за снег!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само овие во италија се катастрофални со стадиониве, еден дожд за заварнит и одма одложена утакмица, да не правиме муабет за снег!
Така е освен кога Јуве треба да го изеде немиен како што беше пред 12 години во Перуџа. Таа загубена титула неможам и ден денес да ја преболам. Тогаш демек имаше услови и тоа идеални:)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Така е освен кога Јуве треба да го изеде немиен како што беше пред 12 години во Перуџа. Таа загубена титула неможам и ден денес да ја преболам. Тогаш демек имаше услови и тоа идеални:)
Се сеќавам убаво, Анџелоти ни беше тренер, кога цела управа и играчи викаа утакмицата да се одложи ама судијата ја продложи утакмицата!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Mилан последниве неколку натпревари се тешко срање, што е работата не знам :facepalm:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Mилан последниве неколку натпревари се тешко срање, што е работата не знам :facepalm:
Чомбе, ај оди паси крави и терај ги МУУУ, не знам како не си баниран до сега ради повеќе јузери.
Ич курот да не те боли, Милан отсекогаш биле срање и срање ќе останат.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еве уште нешо од Бранета наш.

Еве можност за „некој“, ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОЛКУ Е БРЗ! :icon_lol:

Удинезе си го бараа, и тоа многу.

Статус