Opasna e rabotata bate kaj tebe ,neka milsat tvojte sto ke pravat sega so Udinese .Пуууууууу бе како тоа на сонце не се игра и на страв од "невреме" а на дожд се игра.
Што е ова Црква среде стадион ?
Нема шанса да се одигра тука фудбалски натпревар, и трибините и стадинот се под снег, оправдано е одложен мечот Болоња - Јувентус.
таму има духовиииШто е ова Црква среде стадион ?
Така е освен кога Јуве треба да го изеде немиен како што беше пред 12 години во Перуџа. Таа загубена титула неможам и ден денес да ја преболам. Тогаш демек имаше услови и тоа идеалниСамо овие во италија се катастрофални со стадиониве, еден дожд за заварнит и одма одложена утакмица, да не правиме муабет за снег!
Се сеќавам убаво, Анџелоти ни беше тренер, кога цела управа и играчи викаа утакмицата да се одложи ама судијата ја продложи утакмицата!Така е освен кога Јуве треба да го изеде немиен како што беше пред 12 години во Перуџа. Таа загубена титула неможам и ден денес да ја преболам. Тогаш демек имаше услови и тоа идеални
Чомбе, ај оди паси крави и терај ги МУУУ, не знам како не си баниран до сега ради повеќе јузери.Mилан последниве неколку натпревари се тешко срање, што е работата не знам
ja namestija i komsiite 1-2