Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Досега се силеше и сега фала?
Биди фер и признај си дека овај е расиста и дека има подла душа.
Јас го поштовав колку толку дури беше во Ајакс чат-пат кога ќе ги гледав, ама од светското го замразив кога со раце ја фати топката, па и сеа овде еден куп случки што ги направи..... (n)
Изгледа не сфати ти

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сведоци на историјата !? Адебајор стигна до 4 асистенции во еден меч од ПЛ, прв пат од нејзиното оформување. ( Прв играч кој направил 4 асистенции во едно полувреме, од некој меч во ПЛ)

Едит: Го барам податокот, кај го имам прочитано, само. Ама чеј да заврши, да не напрај уште некоја. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Досега се силеше и сега фала?
Биди фер и признај си дека овај е расиста и дека има подла душа.
Јас го поштовав колку толку дури беше во Ајакс чат-пат кога ќе ги гледав, ама од светското го замразив кога со раце ја фати топката, па и сеа овде еден куп случки што ги направи..... (n)
Обично не реплицирам...ама ќе те замолам да ми објасниш во кој мој пост осети "силење"....во кој? во овој осеќаш? како тоа осеќаш силење, пак ќе те замолам објасни ми? Мислам дека ако си малку, барем малку здрав со разумот ќе сфатиш дека сум тип што воопшто не провоцира, па уште помалку на форум, скриен позади аватар...е да, тоа баш ќе ми го наполни егото...испаднав фраер, на тастатура се испукавав....без врска.

П.С. Не е расист, Евра е неинтелегентен. Доказ за тоа е дека Суарез се поздрави со останатите темнокожци во ваш тим...а Евра неговата неинтелегентност ја докажа со реакцијата на почеток на натпреварот, крај на прво и дефинитивно, шлаг на торта беше крај на утакмицата.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Сведоци на историјата !? Адебајор стигна до 4 асистенции во еден меч од ПЛ, прв пат од нејзиното оформување. ( Прв играч кој направил 4 асистенции во едно полувреме, од некој меч во ПЛ)

Едит: Го барам податокот, кај го имам прочитано, само. Ама чеј да заврши, да не напрај уште некоја. :D
Adebayor has set up all four goals. The last player to make four assists in a PL match was Cesc Fabregas for Arsenal, in their 6-2 win over Blackburn in October 2009.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Обично не реплицирам...ама ќе те замолам да ми објасниш во кој мој пост осети "силење"....во кој? во овој осеќаш? како тоа осеќаш силење, пак ќе те замолам објасни ми? Мислам дека ако си малку, барем малку здрав со разумот ќе сфатиш дека сум тип што воопшто не провоцира, па уште помалку на форум, скриен позади аватар...е да, тоа баш ќе ми го наполни егото...испаднав фраер, на тастатура се испукавав....без врска.

П.С. Не е расист, Евра е неинтелегентен. Доказ за тоа е дека Суарез се поздрави со останатите темнокожци во ваш тим...а Евра неговата неинтелегентност ја докажа со реакцијата на почеток на натпреварот, крај на прво и дефинитивно, шлаг на торта беше крај на утакмицата.
На Тошо се правиш... напна со тоа каде каде каде каде , на попово маде ебаго!
Демек никој немаше да најди линк ама се најде Ерик и најде. Не осеќаш дека беше напнат? Или само ти овде знаеш(т.е. грешиш дека не е крив), си има специјално овластени лица и за тоа го казнија така да автоматски за нас смртнициве овде е крив.Онака по неговите претходни дела сигурен сум дека го навредил Евра! И што ?
И што сеа ќе се промени нешто кога ти најдоја линк? Едноставно напнат беше...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Adebayor has set up all four goals. The last player to make four assists in a PL match was Cesc Fabregas for Arsenal, in their 6-2 win over Blackburn in October 2009.
Хммм јас па мислев дека беше некој друг. Али, да, се сеќавам на победата од 6-2, против Блекбурн, па е можно. Значи ако напрај уште една, ќе сме сведоци на историја.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Демек никој немаше да најди линк ама се најде Ерик и најде. Не осеќаш дека беше напнат? Или само ти овде знаеш(т.е. грешиш дека не е крив), си има специјално овластени лица и за тоа го казнија така да автоматски за нас смртнициве овде е крив.Онака по неговите претходни дела сигурен сум дека го навредил Евра! И што ?
:pos: Маде голо нашол Ерик

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:pos: Маде голо нашол Ерик
Ортак чути си.
Или те боли вистината што самиот признал?
Како сите знаеме само вие не знаете од Ливерпул.Море овај Суарез и од вас крија ццццц ово требит да се тепит!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Очигледно не знаеш да водиш конверзацја. Ако имаш до 18-19 години имаш да учиш (не сфаќај ко навреда, напротив) а ако имаш над 20тина треба да се подзамислиш (ова сфати го ко добар совет)

Е сега да се вратам на твојот ре-пост. Побарав-добив-се заблагодарив?! Што овде не ти е јасно, ШТО?!
Дали делува напнат мојот пост во темата за дербито (ако не си го прочитал, иако не верувам дека е така..тркни, види го)
За тие специјално овластени лица што збориш...е тие пријателе го имаат изгубено кредибилитетот во очите на целата светска фудбалска јавност. Не сакам да генерализирам, но, по се изгледа дека само фанови на Јунајтед гледаат со почит према нив.

Тоа што ми најдоа линк го промени моето мислење, не знаев дека има лична изјава на Суарез за такво нешто, немаше до сега ниеднаш на официјалната страна на ЛФЦ.

И како тоа на Евра му е дозвлено да прави такви неспортски потези...а Суарез го обвинувате зошто ја шутнал топката. Дали според тебе Евра треба да биде казнет за крајно не спортско однесување на овој натпревар?!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ортак чути си.
Или те боли вистината што самиот признал?
Како сите знаеме само вие не знаете од Ливерпул.Море овај Суарез и од вас крија ццццц ово требит да се тепит!
Ти верувај си на се што ќе прочиташ. Така он ќе отиде негде и ќе кажува дека го нарекол црнец. Не верувам дека е Суарез а ни Тери, расист. Неможе да се докаже тоа. Што си кажуваат фудбалерите меѓу нив си е нивна работа.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Хммм јас па мислев дека беше некој друг. Али, да, се сеќавам на победата од 6-2, против Блекбурн, па е можно. Значи ако напрај уште една, ќе сме сведоци на историја.
They were Bergkamp v Leicester in Feb 1999, Reyes v Middlesbrough in Jan 2006 & Fabregas v Blackburn Oct 2009.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Осеќам Адебајор - Саха ќе бидат добар тандем, али ќе видиме една утакмица не мора да значи ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom