Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Далглиш:Доколку некој ме обвине за расизам, нормално дека и јас не би се ракувал со него.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Суарез после голот, си ја бакнува кожата на раката (не прстот). Незнам дали стално така слави, и ако значи нешто тоа во случајот со расизам, тогаш......

Едит: Не верувам да значи тој гест нешто, но ако значи значи стварно - долно долно долно
Не е првпат ... секоаш кога дава гол го бакнува тој дел

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Евра го обвини за расизам,дабарот го потврди тоа.Што е тука нејасно?? А треба да ви е срам што имате таков менаџер кој го одобрува и подржува ова ;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Али едвај чекам кога ке падне Манчестер, се гелда крајот. Едно време имаше златна средина со Кин, Сколс Гигс и бекам со Кантона напред сега ги имаат Велбек и Керик и 40 годишните Гигс и Сколс. ПОлекаполека дишат, победничкиот менталитет е тоа што уште ги држи. Капа симнувам на валенсија, денеска најдобриот играч.
Тоа е тоа идеме даље, реално борба за 4то место можеше да се очекува на почеток на сезона. Не сме далеку, само мора да се прават измени под итно, даунинг и Кајт под итно на клупа...
А мислиш САФ така ќе седи со рацете во џеб летово? Па Клеверли, Погба и тие што ќе пристигнат летово (Гаитан и Гарсија се поверојатно) ќе бидат иднината во средниот ред на тимот. Ова е сезона на промена на генерации. Сети се како се врати Јунајтед сезоната кога отпадна во ЛШ и кога беше очаен во ПЛ.

"If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands" - Keane(y)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Братко ќе се потрудам што пријателски да ти одговорам и да те упатам во вистнискиот правец :icon_lol:
Се бориш за правата на Ливерпул и Манчестер Сити , додека твојот тим Челзи (ако навиваш за нив) веќе губат , ако не ми веруваш отвори livescore.com или rezultati.com ...

Друга варијанта

Ти не навиваш за Челзи,туку навиваш за секоја екипа што игра против Манчестер Јунајтед.
Заклучок = Тешка искомплексирана личност си ти.....

True story,trust me!
Јас сум личност што многу сакам да тролам вакви глупи дечиња како тебе што не си погледнале подалеку од носот и цел живот им е преокупиран дали манчестер јунајтед ќе освои премиер лига или не или дали Рајан Гигс има изиграно 900 меча или не и дали ќе биде прогласен за Сер.... Мислам .. патетично нели ?

:гик:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А мислиш САФ така ќе седи со рацете во џеб летово? Па Клеверли, Погба и тие што ќе пристигнат летово (Гаитан и Гарсија се поверојатно) ќе бидат иднината во средниот ред на тимот. Ова е сезона на промена на генерации. Сети се како се врати Јунајтед сезоната кога отпадна во ЛШ и кога беше очаен во ПЛ.

"If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands" - Keane(y)
Се смени фудбалот, Инфлација на цени, Сити е тука така да тешко да се повтори таа генерација од 90те. А и финансиски не ми делуваат манчестер на нивото од порано.
еве пробува со Велбек, хернандез и Клеверли ама има голем знак прашалник дали ја имаат големината на останативе. Англија стана машина за пари, се се скапи трансфери, медиумите си имаат свое влијание а кај влезе пара уништува се останато. Мислам, јас тоа и го посакувам да се разбереме, навијач на Ливерпул сум не иде поинаку да мислам.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Абе ОК Сити е тука, ама каде се Челзи, Арсенал, Ливерпул, какви беа очекувањата пред почетокот на сезоната? Јунајтед секако дека ќе се засили летово, за пари нема шо да се бере гајле, се пензионира ВДС, опнаа пари за голман, исто ќе е и за Сколс, мора да се донесат квалитетен среден играч. Додека е САФ менаџер јас не очекувам никакво паѓање на Јунајтед, иако е толку посакувано од милиони низ светот. А Сити имаат квалитетен состав, но сеуште не покажуваат дека се непобедливи, барем во куповите и ЛШ, а и у ПЛ ако беше толку разликата ќе водеа 10+ бодови пред другите. Барем засега уште не покажале нешто посебно, додека не освојат ПЛ се разбира. Пример, составот на Челзи со Мурињо изглдаше премногу тежок, и силна екипа и силен менаџер. Да не спомнувам повредите на Јунајтед наспроти повредите на Сити и отсуството на Видиќ скоро цела сезона.

P.S. Упс, у темата за дербито бил муабетот. Секако сакав да се надоврзам на муабетот од Pravnice.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ова беше прва асистенција на Хендерсон сезонава така? :icon_lol:

Луиза :pos::pos::pos:
Класата од напаѓач Енди Дрво Керол :pos::pos::pos:
Кое гомно од човек е овој дабаров, расистов и уште милион погрдни зборови... па и кога ја шутна топката накај клупата на крај на прво полувреме :facepalm:
Уште долго време ќе му гледаат во тилот на Јунајтед.
ЕВРА ЗВЕР!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Далглиш:Доколку некој ме обвине за расизам, нормално дека и јас не би се ракувал со него.
Одма ќе те демантирам друже ...
Далглиш : Суарез ќе подаде рака на Евра
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 17:25 ---
Јас сум личност што многу сакам да тролам вакви глупи дечиња како тебе што не си погледнале подалеку од носот и цел живот им е преокупиран дали манчестер јунајтед ќе освои премиер лига или не или дали Рајан Гигс има изиграно 900 меча или не и дали ќе биде прогласен за Сер.... Мислам .. патетично нели ?

:гик:
Ти си очаен, таква личност си ти.
Исполнет со нервоза,тага и комплекс од Манчестер Јунајтед.
Ти не навиваш за екипа, ти навиваш за екипата која ти има оставено трага во твојот живот.Од очај веќе не знаеш што да направиш на форумов, ќе почнат да ти се смеат сите бе еј друже соземи се.
Јас да бев на твое мест (фала богу не сум) , лапав 2 дијазепами од 2,5 милиграми , една шоља чај и капут вкревет едно добри 4-5 саати да отспијам...
Барем благодарам речи за советов (y)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Добро добро скокајте сега......пред 10тина дена нигде ве немаше ** ** **** ******* ****.
Типични кукавици и пички сте вие.....типични. Само ми е жал што не напаѓавме од старт па тогаш да ве видам како ќе скокавте.....да ви ебам тимот посран
:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom