Честитки за победата, овојпат заслужена.
Јас би си ги искритикувал моите. нека си стави кени прст на чело и да се запраша што мислеше кога ги стави Кајт( издишан е веќе се гледа) и Даунинг во прва постава на ваков битен меч а еден Макси не беше ни наклупа. И нека се запраша зашто не играше керол чијашто форма е во подем. И наредно лето пак нека купува англиски играчи. Јас Даунинг не би го ставил во игра до крај на сезона, а да не почнувам со прашањето како можеше Робинсон и Фланаган да добијат шанса а Коуди, Сусо и Стерлинг сеуШте да немаат првотимски настап?
Што се однесува до Суарез/Евра браво. Јас би го исплукал а не па да се поздравам. дајте ми една добра причина зашто да се поздравам со играч којшто ме исфрлил цел месец од утакмици, се мразат и тоа е очигледно, нема потреба од лицемерие.
А и на крајот да бев на местото на Евра ќе се радував, јбг сеирџија сум.
Али едвај чекам кога ке падне Манчестер, се гелда крајот. Едно време имаше златна средина со Кин, Сколс Гигс и бекам со Кантона напред сега ги имаат Велбек и Керик и 40 годишните Гигс и Сколс. ПОлекаполека дишат, победничкиот менталитет е тоа што уште ги држи. Капа симнувам на валенсија, денеска најдобриот играч.
Тоа е тоа идеме даље, реално борба за 4то место можеше да се очекува на почеток на сезона. Не сме далеку, само мора да се прават измени под итно, даунинг и Кајт под итно на клупа...