Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Го заборави Хендерсон. Ама не е тоа твоја вина.
Да де и телето залижено со гел шо нема став на фудбалер. Па најнеприметен беше од кај да ми текне на него сега. Фала на забелешка :cool:.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И сега сите Јунајтед хејтери си јадат од газот. Неможат судијата да го криват и сега што? Сега бесмислени пцовки и лечење комплекси на секој чекор од секој не Јунајтед фан. Па што да ви правиме сега а? А? Сами си го покажувате карактерот. Ве свршивме сите по ред (Арсенал, Челзи, Ливерпул (чии само фанови серат овде)) Не се комплекси? Хм.
Поздрав до сите од Манчестер Јунајтед
GGMU!!!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
И дај смирете се, доста со навреди и глупи препуцавања. Да не почнуваме со санкции и затворање на теми.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
A шо може да се очекуе од Негро ? вид на мајмун , усвари тоа е тоа само знае да скока , појќе и не веруем ....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
После овие 33 страни колку ги засакав Сити, планирам дрес да си купам. Сеа ги сфаќам на Челзи навивачите зашто навиваат за Сити. Како на Јунајтед навивачиве нема нигде.
Па нема нигде, само за еден им навиваме, не секоја година за друг :icon_lol:

А колку ќе ми беше ќекф расистот да го дадеше голот на крај, да се израдуваше ко идиот и Евра да одеше и да му кажеше дека е офсајд :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Доста детски од негова страна, I must say... Само се спушта на нивото на Суарез и покажува шо “карактер“ има.
With all respect to United, ама мислам дека не му доликува на Евра да е капитен... Пред некое време глеам и Фердинанд му се дереше на Евра... се гледа дека нема и некое влијание врз другите негрово... Подобро Руни да биде.

Ептен глупи испаднаа Евра и Фердинанд денеска, ептен. Штом не му пружи рака Суарез, требаше овој да го остави, а не да му ја тегне раката... Сепак, негово право си е дали ќе му пружи рака, не му пружи, се изглупира, ама па кој е Евра па да му ја тегне раката на Суарез !? :facepalm: Колку што беше глуп потегот на Суарез, толку поглуп е тој на Евра...

И Фердинанд па, максимално се изглупира... На крај испаѓаат дека се тројца со празни црпки на рамењата...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Суарез после голот, си ја бакнува кожата на раката (не прстот). Незнам дали стално така слави, и ако значи нешто тоа во случајот со расизам, тогаш......

Едит: Не верувам да значи тој гест нешто, но ако значи значи стварно - долно долно долно

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
И сеа пак медиумиве ќе ја надуваат ситуацијата со Евра, така пред утакмица така и после. Ќе се поздрави, или не, ќе се поздрават или не.. Заврши и пак, леле не се поздрави..зошто? Ау! Не знам шо напраи Суарез толку трагично, НЕ те почитувам НЕМА шо да се поздравувам. Овој па напатениов го фаќа за рака па и Фердинанд по негов памет, а потегот на крајот само покажува каков човек е Евра.
Иначе слаба утакмица. Не ми е јасен Далглиш, ја пуни средината со играчи шо ем не се квалитетни ем се не искусни, па и не креативни.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Подобро Руни да биде.
Се ок другар, ама ова никако! После пичкарската постапка во 92ра мин кога се откажа од топката, во никој случај капитен. Башка и ментално е слаб. Ама дека ги избуши денес лепешките, тоа секоја чест.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Колку што беше глуп потегот на Суарез, толку поглуп е тој на Евра...

.
Потегот на Суарез беше врв ... Шо треба ? Да му се поздравуе на некој шо го оптужуе за расизам ?
Недај боже да се поздравеше со тоа копиле , НЕГРИТО ќе си извадеше уште еден филм ...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Честитки за победата, овојпат заслужена.
Јас би си ги искритикувал моите. нека си стави кени прст на чело и да се запраша што мислеше кога ги стави Кајт( издишан е веќе се гледа) и Даунинг во прва постава на ваков битен меч а еден Макси не беше ни наклупа. И нека се запраша зашто не играше керол чијашто форма е во подем. И наредно лето пак нека купува англиски играчи. Јас Даунинг не би го ставил во игра до крај на сезона, а да не почнувам со прашањето како можеше Робинсон и Фланаган да добијат шанса а Коуди, Сусо и Стерлинг сеуШте да немаат првотимски настап?
Што се однесува до Суарез/Евра браво. Јас би го исплукал а не па да се поздравам. дајте ми една добра причина зашто да се поздравам со играч којшто ме исфрлил цел месец од утакмици, се мразат и тоа е очигледно, нема потреба од лицемерие.
А и на крајот да бев на местото на Евра ќе се радував, јбг сеирџија сум.
Али едвај чекам кога ке падне Манчестер, се гелда крајот. Едно време имаше златна средина со Кин, Сколс Гигс и бекам со Кантона напред сега ги имаат Велбек и Керик и 40 годишните Гигс и Сколс. ПОлекаполека дишат, победничкиот менталитет е тоа што уште ги држи. Капа симнувам на валенсија, денеска најдобриот играч.
Тоа е тоа идеме даље, реално борба за 4то место можеше да се очекува на почеток на сезона. Не сме далеку, само мора да се прават измени под итно, даунинг и Кајт под итно на клупа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom