Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Е не бе добра е, троши ко лада, квалитет невиден скапува, плин иде во стандардна опремаФелиција нечини така?
И ти се разбираш од авто.
Кажи едно авто што не троши.Е не бе добра е, троши ко лада, квалитет невиден скапува, плин иде во стандардна опрема
што има добро освен што можеш да ја купиш за околу 1000 евра?
Фала не ми треба фелиција ни за 100, него ај да не ја тераме на кавга, секој со својот вкус и размислувањеКажи едно авто што не троши.
многу се 1000 има и за 100 еура за тебе ќе најдам. и тројка има за 1000 ама каков ќе биде.
Сакаш да кажеш дека моторите на рено се неквалитетни или дека моторите кои се во Дачиа се со понизок квалитет?Второто е релативно точно само што моделите на Дачиа се еден вид пилот проекти и тестирање на опрема која подоцна би се употребувала во Рено.Проверени се моторите бидејќи тие биле од рено,Нисан итн.
Е тука е најголемата грешка.Дачиите 1.5 дци кои се со мотор од рено нема ни 10 % здрави останато.На крај испаѓа дека токму моторите кои се од рено да ја зафркнат работата.
Да бе без раткапни и совозачко, што тропаш си видел опрема? ко прво не ни има со обични бандажи X6ка, основниот може нема да има екрани на наслоњачи ама дека е без опрема тоа види башкога искочи читав многу позитивни коментари за дастеров , а најмногу го фалеа во однос на цена/перформанси. Искрено мене ми изгледа добро јас ги преферирам пониско буџетниве возила , но за 16к евра фул опремена, 4х4 и со дизел мотор (бар толку беше кога гледав ценовник кога почна да се продава во македонија) јас мислам дека е вреди
инаку ако несакате да си пукате во слепоочница земете си бмв х6 за 100к основна верзија (без раткапни и совозачко седиште) и нема да имате мака
целта ми беше колку пари толку музика не дека сакам да го подценам бмвто напротивДа бе без раткапни и совозачко, што тропаш си видел опрема? ко прво не ни има со обични бандажи X6ка, основниот може нема да има екрани на наслоњачи ама дека е без опрема тоа види баш
ова се обидувам да им го појаснам на лугево еден подолг период ама не свакаат.. дачија е во рено, шкода е во фолксваген и слични такви трипер комбинации....... моделите на Дачиа се еден вид пилот проекти и тестирање на опрема која подоцна би се употребувала во Рено.
погледнете го ценовникот 4х4 е 17.000 евраpokraj cenata ., tuka e i motorniot paket na reno i 4X4 elektronika i mehanika na nisan., i vo dvata sluchaja provereni raboti ., za tie pari so 4X4 pogon i za 4 g da se raspadne pa vredi
ti ovoa ozbilno komentarov na slobbo go svati posle ovoa aj malku na svezh vozduv na planina so X6-ta.....i samo kolku da znaesh toa e tolku nedefinirano vozilo chudo edno., nitu e sposoben za 10cm sneg a ne e ni za na avtopat 200km churuk BMW za sistem gledajte me chudete se i mislete kolku sum tezhok e tolku vredi X6-kata za razlika od site drugi modeli na BMW nit e terenec nit e trkach ednostavno kako shto e koncepciski postaven ne vleguva vo nieden segment.....ajt na svezh vozduh.... i tochno nema dovozachko sedishte nitu pp-aparatДа бе без раткапни и совозачко, што тропаш си видел опрема? ко прво не ни има со обични бандажи X6ка, основниот може нема да има екрани на наслоњачи ама дека е без опрема тоа види баш
Значи, Рено и ФВ намерно ставаат помодерна опрема од онаа што ја имаат во своите модели во “послабите“ марки за да видат како функционира? Ајде да поверуваме во таа логика. Конкретно што е тестирано во Шкода/Дачија?ова се обидувам да им го појаснам на лугево еден подолг период ама не свакаат.. дачија е во рено, шкода е во фолксваген и слични такви трипер комбинации...