Авто новости

4x4 моделите се со изведба од мината генерација на Pathfinder, така да треба да е добро
ама секогаш ќе бидеме скептични со дачија јебига

Однадвор не е лош дизајнот ама внатре е тапа како дизајн така и квалитет на материјали

koga na vremeto akav so drushtvo poplaninjeno na lov ., i po kozji pateki za da dojdeme do pastrmska planinska udzhum reka ., vo lada niva ama voopshto ne me interesirashe shto ima vnatre i kako izgleda rabotata beshe samo da ne odnese tamu kaj shto treba ., imam nekoj oset deka i so ovaa dachija taka ke bide a i neshto shto slusham chat pat //seushte ja nema vo tolkaj golem broj// znaela itekako dobro da izvleche i tamu kadi i nivata e car....

Рекламата на радио

"Сопствениците на Дачиа се исто толку задоволни како и сопствениците на Bmw"

trollface-mask-in-the-car.jpg

Леле на тоа најмногу сум се смеел, исто толку задоволни ко на бвм да да сигурно
или она сопствениците на дачиа се навикнати да добиваат повеќе
тачно добиваат месечна карта за јсп у случај да се расипе и распоред на јсп на крај на упаството за употреба :pos:

neshto tuka ima ., za germanski pazar sigurno dachija isporachuva ., neshto podrugi dachii otkolku tuka za kaj nas isto e i so lada niva ., vo germanija koga kupuvash niva ., vo prednata pregrada ima ruski shampanji kavijar //proveeno//., a i za sekoj region postoi razlika vo samite vozila za kade se isporachuvaat taka da edna dachija koja mora da se natprevaruva so aj da parafraziram bilo oj zapaden model sigurno nema da bide ista i za jugo balkanski pazar , samo eden primer ., se sluchuva na mashinski za homologizacija i proverka na voziloto ., eden prijatel so donesena opel insigna no nova od salon mu vrshat kontrola ., ovie profesorive ., vo isto vreme od avto cem ., ili od start ohrid ., ne me drzhete za zbor doneseni vozila na pregled isto novi megju koi i nekolku insigni ., a od tamu valjda nekoj od gazdite vednash se zalepi za ovaa germanskava od prijatelov i davashe podosta shushki samo da ja kupi., objasnuvanjeto mu beshe taa e za germanski pazar taka i so dachijata ., za germanija i za juzhnije to je tuzhnije........

Пфф , колата е фина само што не е нешто што може да се вози 8+ години.И мое мислење е дека ова не е возило за млади луѓе.

terenec i 8+ godini normalno deka ne odat raka pod raka//osven niva//., a i tuka e zborot za terenecot na dachia a ne shto e za mladi lugje ili ne e ., za mladi se znae kabriolet ., mini ., mito.....z4 taka da ne meshaj babi i zhabi

Eдно време имаше една заебанција за Дачиите дека како додатна опрема имаат пиштол во фиоката за да се убиеш кога ќе станеш свесен што си купил. :) Незнам сегашните дали имаат хехехе...
Бај д веј, отсекогаш Дачиите биле Рено под кожата...со таа разлика што во комунизмот беа лиценца, а сега се бренд под Рено.

aj malku oftopik vo toj pravec //sigurno nema da ni zamerat//......

i za shkodata vo komunizmot velevme deka e tuberkulozna devojka ., ili 1000MB ...shkoda so 1000 mali brigi ., a vidi denesh shto se sluchuva.......oftopik no sepak nekoj sled so temata

Коа ке купиш дачиа у пакет ти иде кратка деветка да си пукаш у слепоочница шо си ја купил

aj malku oftopik vo toj pravec //sigurno nema da ni zamerat//......

i za shkodata vo komunizmot velevme deka e tuberkulozna devojka ., ili 1000MB ...shkoda so 1000 mali brigi ., a vidi denesh shto se sluchuva.......oftopik no sepak nekoj sled so temata

да ама шкода отиде далеку накај квалитетот со моделите, дачија за мене е на ниво кога шкода беше со фелицијата

chekajte sega:LOL: zhelezovo se kupuva na crno ili odi legal so kolata:свиркам:
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 21:41 ---
e drushtvo tuka prekinuvam., no ako sme veke kaj terencite ., neostvarliv son mercedes GD., a jbg shto mu ja znaesh nisan X trajal.........pozdrav oktandzhii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom