Препораки за игри

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
САКАТЕ ИГРА ШТО Е ПОВЕЌЕ ФИЛМ А ПОМАЛЦЕ ИГРА. ИЗЛЕЗЕ ThE DarKnEsS II.
Ja симнав уште вчера и не ми е страм да пишам дека не успеав да ја инсталирам, што не се случило слично од 2006та. :pos: Гледам има денес Skidrow release, па незнам зошто избрзав. После пола саат мачење стигнав до unable to start steam eror bla bla, aма читам по коментари 7 од 10 пишуваат за сличен шпроблем и во новиот release. Ја инсталира ти, или само новости пренесуваш?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја кога сакам повеќе филм него игра, гледам филм.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
САКАТЕ ИГРА ШТО Е ПОВЕЌЕ ФИЛМ А ПОМАЛЦЕ ИГРА. ИЗЛЕЗЕ ThE DarKnEsS II.
Заедно во хор: НЕЕЕЕЕЕ!
И после некој оддалеку вика ДА!
Трас чевлата.

Ja симнав уште вчера и не ми е страм да пишам дека не успеав да ја инсталирам, што не се случило слично од 2006та. :pos: Гледам има денес Skidrow release, па незнам зошто избрзав. После пола саат мачење стигнав до unable to start steam eror bla bla, aма читам по коментари 7 од 10 пишуваат за сличен шпроблем и во новиот release. Ја инсталира ти, или само новости пренесуваш?
Why so pirate?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Кој купува филмови?
Ah, fuck it.
:)
Не ти е тоа никакво оправдување, некој купува (ДВД или кино) некој пиратерува, некој не ни гледа.
Плус филмската индустрија има позастарен и неефикасен модел за бизнис со неквалитетна и недостапна услуга кај нас затоа има поголема стапка на пиратерија.
Груба проценка, од сите дигитални содржини што можат да се купуваат, во Македонија игрите се „најкупувани“ (многу мал процент ама сепак мислам дека е најголем во однос со другите содржини).

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Nice! :pos:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Знаете некоја понова стратегија?
Имам играно StarCraft, War Craft, Age of empires пред 2-3 години.
Или ако има од нив, пример Стар Крафт 3,4 ,5 ... ?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Знаете некоја понова стратегија?
Имам играно StarCraft, War Craft, Age of empires пред 2-3 години.
Или ако има од нив, пример Стар Крафт 3,4 ,5 ... ?
Имаш Starcraft 2 излезена пред година ипол (y) . А за 3 4 5 ќе почекаат нашите внуци правнуци.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ај кажете некоја добра игра за двајца шо може да ја играат од ист компјутер.Без разлика дали е акција, возење или нешто друго :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај кажете некоја добра игра за двајца шо може да ја играат од ист компјутер.Без разлика дали е акција, возење или нешто друго :)
Fifa, Pes, Mortal Kombat, Street Fighter, Portal 2, NFS, NBA......

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А која Total War ја препорачувате онака за губење поише време ?

Kajgana Shop

На врв Bottom