Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 569
Пушти ја преку triplea.exe.Ја инсталирав и одам на фајлот "triplea_windows.bat"
Пушти ја преку triplea.exe.Ја инсталирав и одам на фајлот "triplea_windows.bat"
Чекај малце...има игра за тебе што е добра ? или ни супер марио не ти одговара да играш..графиката е лоша тука ? -.-'Darkness 2 демото АИИИИИ. Шо да ти расправам. Толку е за нигде што.. 15 неигриви сцени и преку сила 10 минути играње, сето клише до клише. Се исто да беше само катсценине да не се појавуваа среде борба арно ќе биди ама вака јок.
Разгледај наоколу.Чекај малце...има игра за тебе што е добра ? или ни супер марио не ти одговара да играш..графиката е лоша тука ? -.-'
Еј оваа Nitronic rush ја пробав, јака е, ептен футуристичка, по мој вкус, ама управувањето некако е многу тешко, премногу осетливо е кога сакаш да свртиш лево/десно инаку топ си е, посебно тоа со потскокнувањето . Летањето тешко ми одиPost Apocalyptic Mayhem
Zero Gear
Nitronic Rush (бесплатна)
Trackmania Nations (бесплатна, алтер. линк)
Ignite
Insane 2
сите околу гига или помали, некоја треба да работи. сите се во различни стилови.
Така некако.Еј оваа Nitronic rush ја пробав, јака е, ептен футуристичка, по мој вкус, ама управувањето некако е многу тешко, премногу осетливо е кога сакаш да свртиш лево/десно инаку топ си е, посебно тоа со потскокнувањето . Летањето тешко ми оди
Ова е шо е вика My Kind Of GameKingdoms of Amalur: Reckoning
Ako сака некој нека игра кој има испити никако да не ја игра.
Na koj mu e gajle i onaka DRM-ot im e za nigden..............samo kritiki dobivaat za toa.
Sorry PC
Мене мие некако глупа најискрено да ти кажемGRAND AGES ROME ја има ли некој играно?
Кажете каква е, и како ја оценувате. И ако може да ми пратите торет по ПП т.е. порака за да ја симнам( на ThePirateBay нечинат). Фала однапред на сите...