(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
grrr
abe ajde...
ne e fer ova... prv pat vaka da navivam protiv mancester :(
14 000 bea vo prasanje :(

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Moze on gleda fudbal od vcera kako sto vikas , ama ocigledno i ti gledas od vcera ako mislis deka Manchester e apsoluten favorit protiv Liverpool na Anfield..

Edit: 1:1 .. Mancini :D ... Basca da ti kazam , najrealno e toa sto go kaza Ronney da dae gol kako šlag za 1:2 , osven Ferguson ako ne go izvadi od igra da go odmori :)
Абе ај ова ќе гледам убаво дипломатски и не толку нападно да го кажам. Прво ако ти беа добри мислењата немаше да те вцрват со лоша репутација. Второ ако ги видиш игрите на Ливерпул и ги споредиш со игрите на Манчестер ќе видиш дека Манчестер се на 2ро место кое треба да стане прво и плус имаат најдобра одбрана и 2ор најдобар напад и најдобра гол разлика. Ако видиш дека на Манчестер
и кога не му идеше пак тепаа и сега глеаш денес си одмараат играчи и не се мачат за да се квалификуваат за понатаму како Ливерпул. А за на Анфиелд побарај малку по нетот и ќе ги најдеш мислењата на некој големи поранешни, а и сегашни фудбалски ѕвезди кои го кажаа истото како мене па сега ако и нив ги ставиш во ист кош како што ме ставаш мене дека не гледам фудбал не знам што ти е ама ај што да ти праам кога тоа е твое мислење.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абре мене за 7 600 ме заеба..на полувреме..арно си беше на крајта.:):smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекував ваков натпревар без многу голови,сепак немаше потреба за уморување пред дербито во недела.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
normalno se odmarase skoro cela ekipa osven runi za nedela taka da sega daj boze neka ni se padnit nekoj polesen vo petok i nedela da gi zgazime liverpool

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Абе ај ова ќе гледам убаво дипломатски и не толку нападно да го кажам. Прво ако ти беа добри мислењата немаше да те вцрват со лоша репутација. Второ ако ги видиш игрите на Ливерпул и ги споредиш со игрите на Манчестер ќе видиш дека Манчестер се на 2ро место кое треба да стане прво и плус имаат најдобра одбрана и 2ор најдобар напад и најдобра гол разлика. Ако видиш дека на Манчестер
и кога не му идеше пак тепаа и сега глеаш денес си одмараат играчи и не се мачат за да се квалификуваат за понатаму како Ливерпул. А за на Анфиелд побарај малку по нетот и ќе ги најдеш мислењата на некој големи поранешни, а и сегашни фудбалски ѕвезди кои го кажаа истото како мене па сега ако и нив ги ставиш во ист кош како што ме ставаш мене дека не гледам фудбал не знам што ти е ама ај што да ти праам кога тоа е твое мислење.
Jas ne rekov za Mancester deka nemaat najdobra gol razlika , odbrana itn. A da gi sporeduvam ne ni sakam.. I vo 2005ta vo fazite po grupi Liverpool odvaj ostvaria plasman vo osmina finale ako e za toa , a na kraj ja osvoia Ligata na Sampioni. Samo rabotata beše deka i Liverpool i Man Utd se ogromni klubovi so golema tradicija i deka ne mozes da kazes Man Utd e apsoluten favorit, posebno na gosti.

Sepak , podobriot neka pobedi vo Nedela i posle ke zborime.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Jas ne rekov za Mancester deka nemaat najdobra gol razlika , odbrana itn. A da gi sporeduvam ne ni sakam.. I vo 2005ta vo fazite po grupi Liverpool odvaj ostvaria plasman vo osmina finale ako e za toa , a na kraj ja osvoia Ligata na Sampioni. Samo rabotata beše deka i Liverpool i Man Utd se ogromni klubovi so golema tradicija i deka ne mozes da kazes Man Utd e apsoluten favorit, posebno na gosti.

Sepak , podobriot neka pobedi vo Nedela i posle ke zborime.
kako so gledam ti pratis istorija na liverpool za 2005 kako se plasirale se ama znajs ti liverpool koga posleden pat go pobedi man utd na premierligaski natprevar???me interesira dali znajs

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
И повреден ќе ги среди доволно е само да стапне на терен, 3 год по ред е кобен за Ливерпул.

п.с се надевам не е сериозно......
anyway they r toasted, there is only one RED MANCHESTER UNITED.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
kako so gledam ti pratis istorija na liverpool za 2005 kako se plasirale se ama znajs ti liverpool koga posleden pat go pobedi man utd na premierligaski natprevar???me interesira dali znajs
Ako tocno mi teknuva , ne sum siguren posledna pobeda bese u februari 2006 ali toa bese u carling ili league cup. Mislam taka bese deka togas mi e rodenden , pa pamtam , a vo Premier League za zal November 2001 :(

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе тешко ќе биде против Ливерпул го знаеме тоа посебно на гости што ќе играме лани ако не се сеќавате цело време нашаѓаа Ливерпул а ги победивме во последната минута оваа година сакам убава интересна утакмица и секако сакам да победи Манчестер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom