da beМилслам ке го прмите недела![]()
Абе не знам дали си за Ливерпул, Арсенал или Челзи ама постов не знам зошто го пиша. Дали само за да набилдаш некој пост или? Ама ај има секакви. Можеби глеаш фудбал од вчера па ај не си упознаен со тимовите ама ај кој сум ја да судам. Манчестер е апсолутен фаворит во вечерашниот меч, а и за следниот. Без разлика кои и да ги има играчи сепак уклучи сега еуроспорт и види со кои играчи игра Манчестер па види кои играчи си седат дома и си гледаат како нивните млади соиграчи си тепаат вечер и не се замараат физички.Милслам ке го прмите недела![]()
Moze on gleda fudbal od vcera kako sto vikas , ama ocigledno i ti gledas od vcera ako mislis deka Manchester e apsoluten favorit protiv Liverpool na Anfield..Манчестер е апсолутен фаворит во вечерашниот меч, а и за следниот.
nema zaso da ga vade zvezda si e zvezda ke postigne gol slusaj so ti velam:nenene:Moze on gleda fudbal od vcera kako sto vikas , ama ocigledno i ti gledas od vcera ako mislis deka Manchester e apsoluten favorit protiv Liverpool na Anfield..
Edit: 1:1 .. Mancini... Basca da ti kazam , najrealno e toa sto go kaza Ronney da dae gol kako šlag za 1:2 , osven Ferguson ako ne go izvadi od igra da go odmori
![]()