Game of Thrones

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ако очекуваш змејови како што беа во првата на крај, тогаш ќе ти кажам дека мора да ги има (може ќе бидат малце (ама малце) потпораснати).
Иначе што мислиш колку време обработува една сезона? Година? Две?
Дали мислиш дека за толку кратко време можат да пораснат змејовите?
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 18:04 ---
Значи овакој,

Прво - чекам AGOT у април,
второ - чекам да ми допадне до раце и петата книга на српски
трето - европско во фудбал
четврто у декември- Хобит
hopefully not end of the world, afther that
Ja имаш во електронска верзија, па ако ја сакаш ќе ти ја најдам... Т.е. побарај на бане превоз.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.993
Ja имаш во електронска верзија, па ако ја сакаш ќе ти ја најдам... Т.е. побарај на бане превоз.
Знам бе за банепревоз, али не можам од компјутер книги да читам, а и сакам да си ја имам како книга.

Но!
ако не ја добијам српската или хрватската книга наскоро изглеа ќе стиснам заби и ќе ја почнам на компјутер.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Серијава ми фати око.. Обичам вакви средновековни содржини.. Се на се добра реализација иако на почетокот првите неколку епизоди се драма, потоа полека започнува акцијата. Би сакал да има и повеќе мистерија и мистика во ваквиот жанр на серии па како што читам во насока на книгата тоа треба и да се оствари во наредните сезони. Не мора да биде како LOTR само што едноставно ваква содржина со мистика може да се направи навистина одлична серија... Старк ѕвер.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
после сите пофалби за серијава решив да почнам да ја гледам(една од ретките озбилни серии после Prison Break) со намера да ја гледам.. ама полека 1 епизода на 1 ден, бидејќи се мн малце епизоди 10x1сат одма ке поминат..малце на почетоков не е разјаснето околу ликовите и кралствата на кои припајгаат.. ама не ми е јасно на крајот од првава епизода кралицата и брат и се плескаат или јас не сум нешто во ред, сцената кога ке го турнат синот на Старк од горе?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
после сите пофалби за серијава решив да почнам да ја гледам(една од ретките озбилни серии после Prison Break) со намера да ја гледам.. ама полека 1 епизода на 1 ден, бидејќи се мн малце епизоди 10x1сат одма ке поминат..малце на почетоков не е разјаснето околу ликовите и кралствата на кои припајгаат.. ама не ми е јасно на крајот од првава епизода кралицата и брат и се плескаат или јас не сум нешто во ред, сцената кога ке го турнат синот на Старк од горе?
После првата епизода секако дека ќе се изгубиш, незнаеш кој е кој но ќе ти се разјасни се, продолжи да гледаш. И да, добро си видел за кралицата и брат и ;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.910

Еве ти кој е кој во серијата, и не отворај ја темава додека гледаш ќе се заебеш.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Уф, го обожавам Џон, еден од омилените ликови ми е и во книгата и во серијата, срцка:love:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Перфекција!
Ова е последниот Making of шо ќе го видиме. Во Март следува 10-минутна рекапитулација и во Април - маскенбал. Вака се немам замарано околу серија, трејлери, мејлери од времето на Lost. Времиња...

Kajgana Shop

На врв Bottom