Стакло ти е количето само издувот не ми се свиѓа и не е лошо да го клекнеш малцеПосле возачката која ја зедов од пред 3 месеци и прва кола што ми ја купија е Југо (1100 Euro ја зедов ), еве сеа пред 1 саат на ова никакво време ја палев човече уште има сила во онаа прастара машина, 1990 год. пали џоа фитиљ...
Еве го зверот :
Уште да го клекнам фали, пошто сме повеќе другари и 3ца качувам назад и ми фаќа тркалото на нешто...Стакло ти е количето само издувот не ми се свиѓа и не е лошо да го клекнеш малце
гумите Ти фаќаат на рабовите на полумесецот поради тоа што бандажите избацуаат повеќе од стандард. Решение е да ги исецеш или исчукаш нагоре рабовите.Уште да го клекнам фали, пошто сме повеќе другари и 3ца качувам назад и ми фаќа тркалото на нешто...
Премногу широки месеци, бојата е доста инетересна и НТ ретровизорите добро се вклопуваат. Ако веќе сака волку изразени месеци тогаш барем требал да ги дигне повисоко особено задниотможност ќе го средувам по малку. Еве неколку слики од едно југце што многу ми се допаѓа