абе југово му е за амерички пазар (изгледа едно време тие шо ги праќаа таму) километража има во милји... го иам видено здраво е само бојата малу побледена му е... иначе гледа ко бесна машина... Даниел другар прајме пазар да ти го зеам моторот за во моено ?Еј те молам сликни го и моторт да видам зашто сите милслат дека е 1.4.
Со ова годиште .. без плин .. и ако не е многу скапано .. максимум 600e !Нема плин, 1994 година е, регистрирано е баш вчера го регистрирав за оваа година...иначе каросериски е топ треба сама една фарба и готово и имат поминато 146 000...
Не е бе каква реплика .. види му го моторот !Абартот реплика е или не ?
Подобра реплика не сум видел на БалкановАбартот реплика е или не ?
...Е и? Што мотор е? ...Не е бе каква реплика .. види му го моторот !
Подобра реплика не сум видел на БалкановМене не ме интересира само изгледот, прашувам и за механика и компоненти.
Моторот е 850 racing брегаста, PDM глава, Abarth поклопец, двогрлен Weber, 4-1 издув, палење од A 112 и наскоро Abarth оригинал мењач...
Најверојатно брегастата е racing не се тепај па и ти одма.Значи у комшии ми е фичово .. не можеш ти на мене да ми кажеш што има !! И не е 850 рејсинг .. него еобична 850 со блок од абарт !!
:pos2:Значи у комшии ми е фичово .. не можеш ти на мене да ми кажеш што има !! И не е 850 рејсинг .. него еобична 850 со блок од абарт !!
Ок ок .. моја грешка .. не видов ја убаво ! А до пред некое време мајсторов го возеше на спојки .. секој 3 ден спојки мењаше .. сеа го правевме заедно и на зглобови го направивме:pos2:
А што напишав јас?! 850 ...racing брегаста... И еве самиот си кажа што блок има а претходно се бунеше дека не бил Абарт :nesvest: