Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.247
- Поени од реакции
- 8.157
Работата е во тоа што Јуве си го има само на то го со Сиена и нема дај ми гоПа убаво ви кажа вајсмилер а и ја пред него неколку страни пишав дека срам ми е да гледам калчо ради наместените утакмици и кога веќе ќе знаеш кој како ќе изигра и кој на кого ќе му ја пушти .. Факт е дека Јуве си го има на ти го дај ми го со Сиена, Милан со Киево а Интер со Џенова ... толку од мене
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:23 ---
Ако ви текнува пред неколку години кога играа Јуве - Сиена кога јуве водеше со 3-0 до 10 мин (на крај 3-3) тогаш дел пиеро даде 2 гола и тие му беа 300 и 301 и тие од публиката одма извадија транспарент дел пиеро честито 300 погодок и после вториот гол честито 301 погодок али после се избаци шутот на Кандрева од 20 метри и "несреќно" погоди за 3-0 .. Во второ полувреме на почетокот за 5 мин (до 50та) сиена дава 2 гола (мало сутра што у друг случај би дала сиена на јуве 2 гола за толку кусо време) и после негде при крајот памтам Григера згреши односно прекус пас назад до манингер (тогаш бранеше) и тој напаѓачот од сиена си ја прибра топката и 3-3 си остана до крајот ... Интер во времето на Мурињо (кога беа веле сила) им ја пушти на Џенова (бод на меаца, тогаш џенова се бореше за излез во европа) а еве и сега сезонава џенова им ја даде на интер (0-1) кога беше во криза интер и од тогаш почна серијата на интер ...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)