Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Не, само у Шкртел има :D :pos:
Мене ми викаш а ти побудала си :sneaky:
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 15:45 ---
И да нема, секогаш има бар 5 души што идеме редовно на секој натпревар (без разлика дали игра македонија или не) така да ќе има... :)
Сигурен си? :sneaky::sneaky:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
има план за групно гледање у агер?
Се прави муабет со Оливер (газдата)....најверојатно ќе престанеме таму да гледаме зошшто во последно време кога игра Ливерпул доаѓаат да гледаат и фанови на Јунајтед ако играат во исто време, дури на последната утакмица, наши фанови беа пикнати во дупката, кај помалиот тв...а фановите на Јунајтед на "нашето" место да кажам....!! Јас ја разбирам неговата желба за пари, секој си гледа свои интереси...ама треба да има каква-таква почит према нас, зошто реално ние сме тие што ја направивме фамата околу тој паб, ние бевме прво што почнавме да гледаме утакмици и не е фер вака да ни се оддолжува. Ептен на големо отидов со објаснувањево...ама има премногу револтирани...меѓу кои сум и јас. Мислам дека и овојпат ќе се гледа...зошто е дерби, па да не се двоиме....тие што сеуште сакаат да гледаат а за наредна утакмица ќе се бара ново место. За финалето во Карлинг 99% нема да се гледа во Агер....али има време уште 20тина дена..!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека и овојпат ќе се гледа...зошто е дерби, па да не се двоиме....тие што сеуште сакаат да гледаат а за наредна утакмица ќе се бара ново место. За финалето во Карлинг 99% нема да се гледа во Агер....али има време уште 20тина дена..!!
Ми пиша правниче, кај и да се гледа (ајриш, агер...) најверојатно ќе дојдам, зашо утре завршувам еден дел од работата на факс и добро ќе ми дојде пиво и фудбал вечерта :)

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Сигурен си? :sneaky::sneaky:
Да 100 %...

Се прави муабет со Оливер (газдата)....најверојатно ќе престанеме таму да гледаме зошшто во последно време кога игра Ливерпул доаѓаат да гледаат и фанови на Јунајтед ако играат во исто време, дури на последната утакмица, наши фанови беа пикнати во дупката, кај помалиот тв...а фановите на Јунајтед на "нашето" место да кажам....!! Јас ја разбирам неговата желба за пари, секој си гледа свои интереси...ама треба да има каква-таква почит према нас, зошто реално ние сме тие што ја направивме фамата околу тој паб, ние бевме прво што почнавме да гледаме утакмици и не е фер вака да ни се оддолжува. Ептен на големо отидов со објаснувањево...ама има премногу револтирани...меѓу кои сум и јас. Мислам дека и овојпат ќе се гледа...зошто е дерби, па да не се двоиме....тие што сеуште сакаат да гледаат а за наредна утакмица ќе се бара ново место. За финалето во Карлинг 99% нема да се гледа во Агер....али има време уште 20тина дена..!!
А за тоа дека нема повеќе да се гледа во агер не се согласувам зошто јас и уште неколку души ќе си продлжиме да гледаме таму... Како да ни дадат место кога секогаш идеме во дупло помал број од другите а во последно време сме само 4-5 души... За полуфиналето со City додека сите гледаа ракомет ние бевме само 3-ца буквално исто и со Bolton... И како сакате да ви дадат место... Мене лично и поубаво ми е кога сме во помал број и само тие што сме редовни супер си поминуваме без разлика дали има и фанови на други екипи пошо не се ни замараме со нив, нека се замараат тие со нас... Зборот ми е дека ќе се продолжи да се гледа во Ager&Saeger и за тие што сакаат да дојдат да знаат дека сепак ќе има фанови на Liverpool што редовно идат на секој натпревар...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
^ На друго мислев ама сега те разбрав (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да 100 %...

А за тоа дека нема повеќе да се гледа во агер не се согласувам зошто јас и уште неколку души ќе си продлжиме да гледаме таму... Како да ни дадат место кога секогаш идеме во дупло помал број од другите а во последно време сме само 4-5 души... За полуфиналето со City додека сите гледаа ракомет ние бевме само 3-ца буквално исто и со Bolton... И како сакате да ви дадат место... Мене лично и поубаво ми е кога сме во помал број и само тие што сме редовни супер си поминуваме без разлика дали има и фанови на други екипи пошо не се ни замараме со нив, нека се замараат тие со нас... Зборот ми е дека ќе се продолжи да се гледа во Ager&Saeger и за тие што сакаат да дојдат да знаат дека сепак ќе има фанови на Liverpool што редовно идат на секој натпревар...
Зборам за грото луѓе што гледаат...ќе видиш дека бројот ќе биде намален, драстично намален....ако тебе и на уште 3-4 им одговара така, на останатите не им одговара...како и да е, не е фер...ако гледаш од самиот старт во Агер, како што гледам јас ќе знаеш дека муабетот беше само ние да гледаме, кога има утакмица на Ливерпул без разлика дали некогаш гледаме 50, некогаш може да бидат и 10тина....

S

Stivie G

Гостин
Утре го играме првиот натпревар во еден од најважните месеци за тимот во последните 3-4 години. Овој месец едноставно мораме да ги добиеме сите 4 натпревари кои ги играме, почнувајки од Тотенхем завршувајки со Кардиф. Со тоа ќе ги задржеме шансите за 4 место, конечно титула по пауза од 6 години и поход кон ново финале(ФА куп). Утре се враќа и Суарез. Сите очекуваме конечно Суарез, Џерард и Керол да почнат но јас мислам дека Кени сеуште нема да го направи тоа, мислам дека Суарез ќе биде на клупата овој натпревар и ќе влезе некаде накај 60 минута. Натпреварот мора да се добие инаку ќе кажеме збогум на 4 место а и редно е да ги тепаме Тотенхем бидејки одамна тоа не се случило, да им вратиме за поразот од 4-0 и за минатодишниот натревар со кој не исфрлија од Европа. Сметам дека Кени утре би излегол со следниот состав:Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, Енрике, Спиринг, Џерард, Хендо, Белами, Кајт и Керол нешто во стилот 4-2-3-1. Едноставно победа е неопходна.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Да 100 %...

Друже Лиерпул ти не знаеш дека кога почнавме да гледаме Ливерпул во Агер Сагер, се договоривме со Оливер секогаш кога игра Лиерпул да има предност. ПО моја пресметка, сигурно месечно оставаме по 30-40 000 месечно, што и не е мала сума. Да не ја збориме рекламата што ја удривме па сега и Манчестер и Арсенал гледаат во Агер Сагер. Но најбитно, го прекрши договорот. Сигурно некое време ќе бидеме поделени, но кај ида е ке се стабилизираме на друго место. Ние како фан клуб, обврска ни е да обезбедиме локал кадешто Ливерпул секогаш ке се дава.

Чашата ја прели утакмицата со Вулверхемптон кога Манчестер гледаа на спрат а ние на скали иако мала беше разликата во број на навијачи. Инаку, и навијачите на Манчестер ќе се селат од Агер сагер од истите причини како и нашите. НЕ дека се рчкавме ама не ми се гела утакмица со навијачи на манчестер и точка.

Јас лично си имам големи планови за официјалниот клуб а верувам и другите што го почнавме овој проект. И не отстапувам од тоа, така да кога нешто се договарам си ги исполнувам обврските и очекувам и другите да го направат истото.
За сезона две на секоја утакмица има дагрми тоа ви гарантирам.
Утре најверојатно во Агер Сагер и во Круг ке се гледа фудбал. И таму и таму ке не има.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Друже Лиерпул ти не знаеш дека кога почнавме да гледаме Ливерпул во Агер Сагер, се договоривме со Оливер секогаш кога игра Лиерпул да има предност. ПО моја пресметка, сигурно месечно оставаме по 30-40 000 месечно, што и не е мала сума. Да не ја збориме рекламата што ја удривме па сега и Манчестер и Арсенал гледаат во Агер Сагер. Но најбитно, го прекрши договорот. Сигурно некое време ќе бидеме поделени, но кај ида е ке се стабилизираме на друго место. Ние како фан клуб, обврска ни е да обезбедиме локал кадешто Ливерпул секогаш ке се дава.

Чашата ја прели утакмицата со Вулверхемптон кога Манчестер гледаа на спрат а ние на скали иако мала беше разликата во број на навијачи. Инаку, и навијачите на Манчестер ќе се селат од Агер сагер од истите причини како и нашите. НЕ дека се рчкавме ама не ми се гела утакмица со навијачи на манчестер и точка.

Јас лично си имам големи планови за официјалниот клуб а верувам и другите што го почнавме овој проект. И не отстапувам од тоа, така да кога нешто се договарам си ги исполнувам обврските и очекувам и другите да го направат истото.
За сезона две на секоја утакмица има дагрми тоа ви гарантирам.
Утре најверојатно во Агер Сагер и во Круг ке се гледа фудбал. И таму и таму ке не има.
Ми се допаѓа кога лупаш постови после 2 сабајле...и најчесто си пијан :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Добро доста се карате сега за глупости, утре имаме една од клучните утакмици во сезоната, за ова ке се стабилизирате ке најдите друго место и готово а ако е така како што велите вие сте во право за во агер сагер, како и да е утре е ептен важна утакмица која мора да се добие да дојдиме конечно на 1 бод од Челзи, но на 2-3 пати сезонава кога Челзи кикснува и ние по нив кикснуваме, се надевам оти утре ке биди различно...YNWA

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Круг кафичот у Дебар Маало? Ако е така мене ептен ќе ми одговара зашо ми е у близина, да не мора по снеговиве да се мкнам до центар :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Очекувам да ги направите пуздер кокошкиве дечки.....под три голчиња нечу да чујам.....(y)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Очекувам да ги направите пуздер кокошкиве дечки.....под три голчиња нечу да чујам.....(y)
Ништо тогаш......ние планиравме 2 ипол да им стегниме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom