Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И мене ми се иде на собиранката, посебно ако идете вие, ама ептен тапа некако денови пред испит, кнап период...
Фичо погоре го знам, дури и досаден ми е веќе:pipi: ама Гучи и Сторм ако имате прилика мора да поминете на собиранката, јас секако ке доаѓам пошо ептен пред зграда ми е нема смисла.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фичо погоре го знам, дури и досаден ми е веќе:pipi: ама Гучи и Сторм ако имате прилика мора да поминете на собиранката, јас секако ке доаѓам пошо ептен пред зграда ми е нема смисла.
Пеееер еј...уште и досаден сум му бил...море што си тиии :pos: Иначе, ако идеш...доаѓам...и ќе се влечкам со тебе, ко нов тип у друштво :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Сега згреши нешто да те видам. Знајме кај живееш :sneaky:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Пеееер еј...уште и досаден сум му бил...море што си тиии :pos: Иначе, ако идеш...доаѓам...и ќе се влечкам со тебе, ко нов тип у друштво :)
Ја ти гарантирам дека ќе ме шитнеш. Не е толку страшно , мене првпат коа бев на собиранка баш ми беше пријатно:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја ти гарантирам дека ќе ме шитнеш. Не е толку страшно , мене првпат коа бев на собиранка баш ми беше пријатно:)
Јас ти гарантирам дека си ме помешал ти со Јовче...прво досаден..сеа па и читкач...брат, со друга личност праиш ти муабет, не сум Јован јас :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ексклузивна вест...:!!!
Суарез замена за Дел Пјеро!

.
.
.
.
.
.
.
.:pos::pos::pos::pos:

Колку се очајни нашиве таканаречени медиуми по ексклузивна вест!:facepalm:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ексклузивна вест...:!!!
Суарез замена за Дел Пјеро!

.
.
.
.
.
.
.
.:pos::pos::pos::pos:

Колку се очајни нашиве таканаречени медиуми по ексклузивна вест!:facepalm:
А ќе ни го дадат ли нас барем Дел Пиеро...:vozbud: хахахахха

S

Stivie G

Гостин
Нашиот најдобар играч во историја Кристијан Поулсен изјавил дека нема шанси да се врати во Ливерпул по истекот на позјамицата. Кога прочитав не можев цел саат да се стабилизирам од плачење бидејки ќе го загубиме нашиот најдобар играч :place: :place:

Г

Гучи

Гостин
Нашиот најдобар играч во историја Кристијан Поулсен изјавил дека нема шанси да се врати во Ливерпул по истекот на позјамицата. Кога прочитав не можев цел саат да се стабилизирам од плачење бидејки ќе го загубиме нашиот најдобар играч :place: :place:
Ајдееееееееееее ми се уништи денов сеа :confused::place:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Чекајте малку.........нели го продадовме копуков? Каква позајмица :eek:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И да нема, секогаш има бар 5 души што идеме редовно на секој натпревар (без разлика дали игра македонија или не) така да ќе има... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom