Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
FACT OF THE DAY:
Howard Webb has awarded United 8 penalties in the last 9 games he has officiated.. Meaning 17% of his total penalties awarded have gone to fergies side.
8 пенали од кои 7 биле чисти пенали, уште 5-6 недосудени сигурно и што сакаш да кажеш?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Денеска јас очекував лесно Валенсија да си врви по неговата страна, ама Босингва беше одличен денес морам да признаам. Лево играше Јанг кој сеуште е неподготвен затоа што беше повреден некој период, а Нани одсуствуваше. Руни беше моторот на Јунајтед денес. Ако добро приметивте и тој и подршката на Керик ја држеа средината денес. Факт е дека играме по крила, но на почетокот кога бевме комплетни во средината можевте да ја забележите брзината по средината која ја носеше Клеверли и се гледа дека таков играч фали во тимот. Со неговата повреда и повредите на Флечер и Андерсон се загуби брзината и креативноста на тимот, но сега со враќањето на Сколс колку толку се ублажи таа немоќ на средината која ја имавме и беше заблежлива во неколку натпревари, посебно во ЛШ. Налето кога ќе пристигне новиот плеј (се поверојатно дека тоа ќе биде Гаитан) мислам дека ќе бидеме комплетни да атакуваме и по крилата а и засилено по средината.
И јас тоа го забележав дека фали еден врвен плеј во Манчестер, а не Руни да го изиграва во што и добро и ја врши неговата улога, Сколс е стар неможе веќе и затоа сега кога ке се сетам на почетокот на сезоната зошто Ферги толку многу го сакаше Снајдер во својот тим, додека да не се залажувами ниту Нани ниту Валенсија ниту Јанг не се крила кои ке ја прават разликата на теренот од тимот на Роналдо, Бејл, Робен, Рибери, Меси па може да се каже и Ленон... за мене во вакви тешки натпревари за Јунајтед разликата може да ја направи моментално само Руни!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Комплекс, абе тежок збор е, а сите го употребуваат. Дури и вакви без памет како тебе?
Каков комплекс бе чоек? Од тебе имам комплекс, од кого? Ајде објасни ми што е тоа комплекс, без да бараш по википедија и гугл, те молам.
Не се бламирај, сите знаат дека си обичен кловн овде. Дури и во твој фанклуб не те сакаат.

Идам во таа тема, идам во друга тема, ќе идам кај што ќе ми прдне на ку*ов? Некој проблем да не има?
Впрочем ова е форум, и е наменет за дискусии. Има и фанови на Манчестер со кој чоек може да се разбере, ама да секако. Ти не си еден од нив.
Те молам не ме цитирај, твоите глупости смрдат до ваму.
Толку си очаен што не знаеш веќе што да направиш овде јадиш трици за Манчестер Јунајтед...
А велеше на другата тема никој не ти признава ова она сите се прајме на Тошо, ти признаја неколку членови.
Еве и јас ќе ти признаам и што фајде од тоа?
Ебате кљошар, тешка искомплексирана личност...
Аааа и да!И љубов има на форумов? :love:
Јас тебе те сакам многу, иако ти мене не ме сакаш....
(ебате педер ебате) ми зборува овде не ме сакале,ме сакале , не ме сакале.
Ој набери си детелинки и земи си 2-3ца и играј си ме сака не ме сака....

В

Вори

Гостин
Толку си очаен што не знаеш веќе што да направиш овде јадиш трици за Манчестер Јунајтед...
А велеше на другата тема никој не ти признава ова она сите се прајме на Тошо, ти признаја неколку членови.
Еве и јас ќе ти признаам и што фајде од тоа?
Ебате кљошар, тешка искомплексирана личност...
Аааа и да!И љубов има на форумов? :love:
Јас тебе те сакам многу, иако ти мене не ме сакаш....
(ебате педер ебате) ми зборува овде не ме сакале,ме сакале , не ме сакале.
Ој набери си детелинки и земи си 2-3ца и играј си ме сака не ме сака....
Ме фати жал читајќи те.

Дефиниција за очајна личност е оној човек кој јаде трици за Манчестер, е така да си знаете од денеска.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ме фати жал читајќи те.

Дефиниција за очајна личност е оној човек кој јаде трици за Манчестер, е така да си знаете од денеска.
Облеан во нервоза, очај при водство од 3-0 да ти направи 3-3 тоа навистина не го бива, сигурно во то зелката те има мавнато па сеа веќе немаш соодветен речник за да ми возвратиш...
И да јас те лоФкам многу <3

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.602
И јас тоа го забележав дека фали еден врвен плеј во Манчестер, а не Руни да го изиграва во што и добро и ја врши неговата улога, Сколс е стар неможе веќе и затоа сега кога ке се сетам на почетокот на сезоната зошто Ферги толку многу го сакаше Снајдер во својот тим, додека да не се залажувами ниту Нани ниту Валенсија ниту Јанг не се крила кои ке ја прават разликата на теренот од тимот на Роналдо, Бејл, Робен, Рибери, Меси па може да се каже и Ленон... за мене во вакви тешки натпревари за Јунајтед разликата може да ја направи моментално само Руни!!!
Руни е таков тип на играч што насекаде го има на теренот. Факт е дека фали плеј во тимот и јасно му е тоа на Ферги, но не сакаше да даде астрономска сума за Снајдер и се обиде да проба со Клеверли, Флеч и Андерсон нешто на почетокот на сезоната и даде резултат, но потоа следуваа повредите на веќе наведените и се изгуби целиот концепт затоа што немаше саглам замени за истите. Се ширеа шпекулации за зимава дека ќе пристигне засилување за средината, но САФ јасно има дадено до знаење дека не сака да троши многу на зима и тоа го испочитува и оваа зима. Верувај дека уште во првата недела од Јуни, а може и порано ќе се знае новото име кое ќе ја води средината во иднина. За тоа дека Нани, Валенсија и Јанг не се крила кои можат да прават разлика не се согласувам искрено. Нани минатата сезона покажа колку може да биде значаен за тимот. Иако споредуван со Роналдо, далеку е од неговите квалитети но може да направи разлика. Досега сме биле сведоци на доста клучни погодоци и асистенции во изминатиов период. Валенсија имаше катастрофална повреда минатата сезона. Неговото враќање во вториот дел од сезоната беше клучот за титулата минатата сезона. Јанг добро започна, но потоа некако му опадна формата. Прва сезона му е, но очекувам многу од него во иднина. Во листата го имаш ставено и Ленон гледам, но ако доволно го следиш Тотенхем ќе видиш колку не е константен Ленон во својата игра. Брз е и тоа му е единствена предиспозиција, но далеку е со своите квалитети за да биде во класата на веќе споменатите крила.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
А и несум знаеле дека одредени фанови на Јунајтед толку се среќни по нерешениот резултат со овој Челси, па и бараа спортски да им честитаме, направиле голем успех со 12 играчи против никаков Челси!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Chelsea fans adding to their embarrassment by threatening to trash referee Howard Webb's car. How stupid are they?

Everyone knows he travels on the Manchester United team bus.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Руни е таков тип на играч што насекаде го има на теренот. Факт е дека фали плеј во тимот и јасно му е тоа на Ферги, но не сакаше да даде астрономска сума за Снајдер и се обиде да проба со Клеверли, Флеч и Андерсон нешто на почетокот на сезоната и даде резултат, но потоа следуваа повредите на веќе наведените и се изгуби целиот концепт затоа што немаше саглам замени за истите. Се ширеа шпекулации за зимава дека ќе пристигне засилување за средината, но САФ јасно има дадено до знаење дека не сака да троши многу на зима и тоа го испочитува и оваа зима. Верувај дека уште во првата недела од Јуни, а може и порано ќе се знае новото име кое ќе ја води средината во иднина. За тоа дека Нани, Валенсија и Јанг не се крила кои можат да прават разлика не се согласувам искрено. Нани минатата сезона покажа колку може да биде значаен за тимот. Иако споредуван со Роналдо, далеку е од неговите квалитети но може да направи разлика. Досега сме биле сведоци на доста клучни погодоци и асистенции во изминатиов период. Валенсија имаше катастрофална повреда минатата сезона. Неговото враќање во вториот дел од сезоната беше клучот за титулата минатата сезона. Јанг добро започна, но потоа некако му опадна формата. Прва сезона му е, но очекувам многу од него во иднина. Во листата го имаш ставено и Ленон гледам, но ако доволно го следиш Тотенхем ќе видиш колку не е константен Ленон во својата игра. Брз е и тоа му е единствена предиспозиција, но далеку е со своите квалитети за да биде во класата на веќе споменатите крила.
Замисли ги Робен, Роналдо, Бејл ај ке го исфрлиме Ленон, како играа во ПЛ посебно првите двајца јасно ке ти е дека на такви крила можеш да се потпреш и да ти прават разлика во клучните натпревари кои се битни за освојување премиер лига, додека Нани кој веќе игра неколку години во истата кој што 1 месец игра солидно никогаш перфектно да кажеме како Ронално и 3 месеци катастрофа ке ти се разјасни дека тој не е класа кој што ке прави разлика во најбитните моменти, додека Валенсија неми се допаѓаше како игра ниту кога беше во Виган, ниту првата сезона или полусезона док да се повреди ензнам како беше, ми беше многу предвидлив по таа десна страна така и сега, така да и тоа паѓа во вода дека е класа крило, Јанг на него нему е прва сезона во премиер лига така да до сега требаше да се вклопи во тимот и секој натпревар да е константен, а како што гледам не е... така да овие 3 не се играчи кои што би правеле разлика во клучни натпревари, и пак ке кажам ова е мое мислење немора да е точно!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Замисли ги Робен, Роналдо, Бејл ај ке го исфрлиме Ленон, како играа во ПЛ посебно првите двајца јасно ке ти е дека на такви крила можеш да се потпреш и да ти прават разлика во клучните натпревари кои се битни за освојување премиер лига, додека Нани кој веќе игра неколку години во истата кој што 1 месец игра солидно никогаш перфектно да кажеме како Ронално и 3 месеци катастрофа ке ти се разјасни дека тој не е класа кој што ке прави разлика во најбитните моменти, додека Валенсија неми се допаѓаше како игра ниту кога беше во Виган, ниту првата сезона или полусезона док да се повреди ензнам како беше, ми беше многу предвидлив по таа десна страна така и сега, така да и тоа паѓа во вода дека е класа крило, Јанг на него нему е прва сезона во премиер лига така да до сега требаше да се вклопи во тимот и секој натпревар да е константен, а како што гледам не е... така да овие 3 не се играчи кои што би правеле разлика во клучни натпревари, и пак ке кажам ова е мое мислење немора да е точно!!!
Вака ќе упаднам во муабетот малце. Викаш Валенсија е многу предвидлив?
Ами за Бејл што да речиме? Тој ептен е предвидлив, негова предност е само неговата БРЗИНА ништо фазла.
Додека пак кај Робен и Роналдо рака на срце клавам класа крила се.Но освен нив не знам јас некое друго крило какво што ти го замислуваш.....
Не ги гледај само појакиве екипи, гледај и од средно-мизерниве екипи да видеш крилата колку вредат...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Apparently Alex Ferguson received a red card in the tunnel from today's referee Howard Webb.

It said 'Happy Valentines day' on the front.:pos:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Вака ќе упаднам во муабетот малце. Викаш Валенсија е многу предвидлив?
Ами за Бејл што да речиме? Тој ептен е предвидлив, негова предност е само неговата БРЗИНА ништо фазла.
Додека пак кај Робен и Роналдо рака на срце клавам класа крила се.Но освен нив не знам јас некое друго крило какво што ти го замислуваш.....
Не ги гледај само појакиве екипи, гледај и од средно-мизерниве екипи да видеш крилата колку вредат...
Бејл е брз, пробивен, добар дриблер, со добар шут, и доста паметен играч... додека други крила кои моментално се класа и прават разлика сега што може да ми паднат на памет од другиве екипи се Мата, Силва, Родвел од Евертон незнам баш и дали е крило, Адам Џонсон, Стариџ ако некој го научи да не солира премногу може нешто да биде од него , други моментално неми текнува!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.602
Секој има свое мислење, затоа е ова форум и може да се дискутира. Роналдо и Робен и ден денес се класа фудбалери, само овој вториов е доста склон на повредите и тоа можеби уништи еден дел од неговата кариера. Да не беа тие повреди сигурно една цела сезона би изгирал маестрално и би бил помеѓу најдобрите 3ца фудбалери на светот. Проблемот кај Нани е што не е константен како што беше пример Роналдо во тимот во последните неколку сезони. Нани може целосно да се загуби во меч и ништо да не направи. Валенсија не е некој атрактивен дриблер, но далеку дека е предвидлив. Доста интелегентен фудбалер кој што според мене ора по неговата страна. Снажен е, брз и има одличен центаршут што го прави многу корисен за фудбалер на негова позиција. Башка на тоа, САФ еве го усоврши да игра и како десен бек што го прави доста корисен фудбалер и секој тим би посакал играч со негови атрибути. На Јанг не му е прва сезона во Англија, но сепак честите ротации на САФ во тимот дојдоја доста неочекувано за него изгледа и неговата форма падна на некој начин. Сега не е од калибарот на Роналдо, но сепак мислам дека ќе блесне во наредниот период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom