Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.871
- Поени од реакции
- 12.438
Сега ќе ти велев да отворашАјде бе отварајте до утре најкасно тема Ливерпул - Манчестер, интересно ми стана да се расправам..![]()
Сега ќе ти велев да отворашАјде бе отварајте до утре најкасно тема Ливерпул - Манчестер, интересно ми стана да се расправам..![]()
Рано е уште а редот е некој од вас да ја отвори темата, домаќини сте. Бтв:И јас едвај чекам да се карамАјде бе отварајте до утре најкасно тема Ливерпул - Манчестер, интересно ми стана да се расправам..![]()
Брат, цела игра на Јунајтед се базира преку крила....барем јас така имам приметено...и да грешам ништо лошо, не е "мој" тим...!! А муабетот за Руни си стои...игра ќељавкото одлично...надвор од формата, игра паметно...и убаво си кажа, се виде тоа денес...!!! И Веб игра добро...али ни он не е препознатлив кога не е во дресот на ЈунајтедКои крила? Па според мене Тотенхем има класа појаки крила, Гигс е класа но повеќе од 60 минути тешко на врвно ниво секој натпревар, додека Валенсија го видовме сега против еден усран Босингва кој играше на неприродна позиција за него... единствено според мене оружје на Манчестер е менталитетот и Руни, и сега овој натпревар видовме дека секоја сериозна акција на Манчестер одеше преку Руни, поштено дечко е звер...така да ако се затвори Руни да не може да прими топка Манчестер игра многу потешко...со одбрана како што е на Ливерпул ке видиме тешка утакмица во секој случај, како и да е според мене Сити имаат најкомплетен состав за освојување на ПЛ оваа сезона, покажаа дека знаат да играат фудбал на врвно ниво!!!
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 22:33 ---
И заборавив да кажам, овие Англичаниве поголеми кретени немам видено, уште неми е јасно кој кур му свират на Фердинан?!?!?
Jас од денешнава утакмица приметив дека со Ивановиќ и беден Босингва на спрема Јанг, Гигс и Валенсија неможеа да мрднат, додека Руни цело време е напред назад, прифаќа организира дели топки, создава шанси и дава голови... можам да кажам дека во Манчестер игра и како плеј и како напаѓач, исто така моја констатација што немора да е точна, но за ова за крилава нивни против нашиве бекови дека непокажаа ништо тоа сум сигурен дека е точно!!!Брат, цела игра на Јунајтед се базира преку крила....барем јас така имам приметено...и да грешам ништо лошо, не е "мој" тим...!! А муабетот за Руни си стои...игра ќељавкото одлично...надвор од формата, игра паметно...и убаво си кажа, се виде тоа денес...!!! И Веб игра добро...али ни он не е препознатлив кога не е во дресот на Јунајтед
(морав ова последново како провокација)![]()
Јас не верував во муабетиве што се врткаат на форумов дека тешко искомплексирано дете си ама вистина си било ..Најјакото е што манчестеровциве се ваѓаат на тоа дека два автогола дале, па затоа и заслужиле да тепаат.
Лелеј лелеј лелеј. А сами ли ги дадоа автоголовите? Мислам дали Еванс му ја пласираше на Де Геа или пак Фердинанд со глава го совлада?
При чии шутеви ги прими Манчестер тие голови бе деца бе?
А исто така интересно е тоа што зборуваат за тоа дека Челзи не дале гол, туку автоголовите на Манчестер се причина за водството, а лани мислам, 14 пати противничките екипи на Јунајтед сами си ја затресле мрежата.
Комплекс, абе тежок збор е, а сите го употребуваат. Дури и вакви без памет како тебе?Јас не верував во муабетиве што се врткаат на форумов дека тешко искомплексирано дете си ама вистина си било ..
Идиш во темата за натпреварот Челзи - Манчестер Јунајтед
Пишуваш ти признаваат дека вториот пенал беше сомнителен,се ок ..
Овде идиш и јадиш трици и витамини .....
Господ/Буда/Алах или кој и да ти е бог нека ти е напомош...
Денеска јас очекував лесно Валенсија да си врви по неговата страна, ама Босингва беше одличен денес морам да признаам. Лево играше Јанг кој сеуште е неподготвен затоа што беше повреден некој период, а Нани одсуствуваше. Руни беше моторот на Јунајтед денес. Ако добро приметивте и тој и подршката на Керик ја држеа средината денес. Факт е дека играме по крила, но на почетокот кога бевме комплетни во средината можевте да ја забележите брзината по средината која ја носеше Клеверли и се гледа дека таков играч фали во тимот. Со неговата повреда и повредите на Флечер и Андерсон се загуби брзината и креативноста на тимот, но сега со враќањето на Сколс колку толку се ублажи таа немоќ на средината која ја имавме и беше заблежлива во неколку натпревари, посебно во ЛШ. Налето кога ќе пристигне новиот плеј (се поверојатно дека тоа ќе биде Гаитан) мислам дека ќе бидеме комплетни да атакуваме и по крилата а и засилено по средината.Jас од денешнава утакмица приметив дека со Ивановиќ и беден Босингва на спрема Јанг, Гигс и Валенсија неможеа да мрднат, додека Руни цело време е напред назад, прифаќа организира дели топки, создава шанси и дава голови... можам да кажам дека во Манчестер игра и како плеј и како напаѓач, исто така моја констатација што немора да е точна, но за ова за крилава нивни против нашиве бекови дека непокажаа ништо тоа сум сигурен дека е точно!!!