Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Ајде бе отварајте до утре најкасно тема Ливерпул - Манчестер, интересно ми стана да се расправам.. :D
Рано е уште а редот е некој од вас да ја отвори темата, домаќини сте. Бтв:И јас едвај чекам да се карам :sneaky:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Таман бе, ние сме домаќини.. :icon_lol:

Ама разгледајте по темите што сум ги отварал, ниту еднаш нема победено Манчестер, така да оставам на колегите од Фан Клубот :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се собраја фановиве сето кој од кој зборџии.....
Ова вака,она онака, па дури сеа од што се премногу очајни ќе почнат да навиваат за секоја екипа што игра против Манчестер Јунајтед (посебно фановите на Челзи),а не гледаат дека Њукасл им дише во врат :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Очаен е Веб, очаен е. Дури и Стиви Вондер, се бунеше против неговото судење, во корист на УТД.:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Македонец, не беше ти тој што извади констатација дека Веб се одродил со тоа што даде пенал за Сити против Тотенхем? :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.871
Поени од реакции
12.438
Дами и господо еве го видеото со Игорче. Само ќе треба да го гледате од 32 минута натака (33та за ПЛ). Ако некој можи и умее нека го скрати некако и нека го стави само видеото овде

В

Вори

Гостин
Најјакото е што манчестеровциве се ваѓаат на тоа дека два автогола дале, па затоа и заслужиле да тепаат.

Лелеј лелеј лелеј. А сами ли ги дадоа автоголовите? Мислам дали Еванс му ја пласираше на Де Геа или пак Фердинанд со глава го совлада?
При чии шутеви ги прими Манчестер тие голови бе деца бе?

А исто така интересно е тоа што зборуваат за тоа дека Челзи не дале гол, туку автоголовите на Манчестер се причина за водството, а лани мислам, 14 пати противничките екипи на Јунајтед сами си ја затресле мрежата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кои крила? Па според мене Тотенхем има класа појаки крила, Гигс е класа но повеќе од 60 минути тешко на врвно ниво секој натпревар, додека Валенсија го видовме сега против еден усран Босингва кој играше на неприродна позиција за него... единствено според мене оружје на Манчестер е менталитетот и Руни, и сега овој натпревар видовме дека секоја сериозна акција на Манчестер одеше преку Руни, поштено дечко е звер...така да ако се затвори Руни да не може да прими топка Манчестер игра многу потешко...со одбрана како што е на Ливерпул ке видиме тешка утакмица во секој случај, како и да е според мене Сити имаат најкомплетен состав за освојување на ПЛ оваа сезона, покажаа дека знаат да играат фудбал на врвно ниво!!!
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 22:33 ---
И заборавив да кажам, овие Англичаниве поголеми кретени немам видено, уште неми е јасно кој кур му свират на Фердинан?!?!?
Брат, цела игра на Јунајтед се базира преку крила....барем јас така имам приметено...и да грешам ништо лошо, не е "мој" тим...!! А муабетот за Руни си стои...игра ќељавкото одлично...надвор од формата, игра паметно...и убаво си кажа, се виде тоа денес...!!! И Веб игра добро...али ни он не е препознатлив кога не е во дресот на Јунајтед :)
(морав ова последново како провокација):pos:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Брат, цела игра на Јунајтед се базира преку крила....барем јас така имам приметено...и да грешам ништо лошо, не е "мој" тим...!! А муабетот за Руни си стои...игра ќељавкото одлично...надвор од формата, игра паметно...и убаво си кажа, се виде тоа денес...!!! И Веб игра добро...али ни он не е препознатлив кога не е во дресот на Јунајтед :)
(морав ова последново како провокација):pos:
Jас од денешнава утакмица приметив дека со Ивановиќ и беден Босингва на спрема Јанг, Гигс и Валенсија неможеа да мрднат, додека Руни цело време е напред назад, прифаќа организира дели топки, создава шанси и дава голови... можам да кажам дека во Манчестер игра и како плеј и како напаѓач, исто така моја констатација што немора да е точна, но за ова за крилава нивни против нашиве бекови дека непокажаа ништо тоа сум сигурен дека е точно!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најјакото е што манчестеровциве се ваѓаат на тоа дека два автогола дале, па затоа и заслужиле да тепаат.

Лелеј лелеј лелеј. А сами ли ги дадоа автоголовите? Мислам дали Еванс му ја пласираше на Де Геа или пак Фердинанд со глава го совлада?
При чии шутеви ги прими Манчестер тие голови бе деца бе?

А исто така интересно е тоа што зборуваат за тоа дека Челзи не дале гол, туку автоголовите на Манчестер се причина за водството, а лани мислам, 14 пати противничките екипи на Јунајтед сами си ја затресле мрежата.
Јас не верував во муабетиве што се врткаат на форумов дека тешко искомплексирано дете си ама вистина си било .. :eek:
Идиш во темата за натпреварот Челзи - Манчестер Јунајтед
Пишуваш ти признаваат дека вториот пенал беше сомнителен,се ок ..
Овде идиш и јадиш трици и витамини .....
Господ/Буда/Алах или кој и да ти е бог нека ти е напомош...

В

Вори

Гостин
Јас не верував во муабетиве што се врткаат на форумов дека тешко искомплексирано дете си ама вистина си било .. :eek:
Идиш во темата за натпреварот Челзи - Манчестер Јунајтед
Пишуваш ти признаваат дека вториот пенал беше сомнителен,се ок ..
Овде идиш и јадиш трици и витамини .....
Господ/Буда/Алах или кој и да ти е бог нека ти е напомош...
Комплекс, абе тежок збор е, а сите го употребуваат. Дури и вакви без памет како тебе?
Каков комплекс бе чоек? Од тебе имам комплекс, од кого? Ајде објасни ми што е тоа комплекс, без да бараш по википедија и гугл, те молам.
Не се бламирај, сите знаат дека си обичен кловн овде. Дури и во твој фанклуб не те сакаат.

Идам во таа тема, идам во друга тема, ќе идам кај што ќе ми прдне на ку*ов? Некој проблем да не има?
Впрочем ова е форум, и е наменет за дискусии. Има и фанови на Манчестер со кој чоек може да се разбере, ама да секако. Ти не си еден од нив.
Те молам не ме цитирај, твоите глупости смрдат до ваму.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.602
Jас од денешнава утакмица приметив дека со Ивановиќ и беден Босингва на спрема Јанг, Гигс и Валенсија неможеа да мрднат, додека Руни цело време е напред назад, прифаќа организира дели топки, создава шанси и дава голови... можам да кажам дека во Манчестер игра и како плеј и како напаѓач, исто така моја констатација што немора да е точна, но за ова за крилава нивни против нашиве бекови дека непокажаа ништо тоа сум сигурен дека е точно!!!
Денеска јас очекував лесно Валенсија да си врви по неговата страна, ама Босингва беше одличен денес морам да признаам. Лево играше Јанг кој сеуште е неподготвен затоа што беше повреден некој период, а Нани одсуствуваше. Руни беше моторот на Јунајтед денес. Ако добро приметивте и тој и подршката на Керик ја држеа средината денес. Факт е дека играме по крила, но на почетокот кога бевме комплетни во средината можевте да ја забележите брзината по средината која ја носеше Клеверли и се гледа дека таков играч фали во тимот. Со неговата повреда и повредите на Флечер и Андерсон се загуби брзината и креативноста на тимот, но сега со враќањето на Сколс колку толку се ублажи таа немоќ на средината која ја имавме и беше заблежлива во неколку натпревари, посебно во ЛШ. Налето кога ќе пристигне новиот плеј (се поверојатно дека тоа ќе биде Гаитан) мислам дека ќе бидеме комплетни да атакуваме и по крилата а и засилено по средината.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
FACT OF THE DAY:
Howard Webb has awarded United 8 penalties in the last 9 games he has officiated.. Meaning 17% of his total penalties awarded have gone to fergies side.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom