A
Alexander Nevsky
Гостин
Највеќе мерак ќе ми се направи наредно коло Јунајтед да изгуби од Ливерпул дома

Можеш да сонуваш другарчеНајвеќе мерак ќе ми се направи наредно коло Јунајтед да изгуби од Ливерпул дома![]()
Реално не залужувате титула друже,сезонава не сте тоа што бевте минатите две. Така да ништо чудно да ве тресенат како маче од плочки. Вие на Челзи неможевте 3 гола да им дадете од игра а кога ќе видам што одбрана има Ливерпул сезонава тешко дека Чичарито или Велбек ке ве спасат.Мое мислење е ова.Можеш да сонуваш другарче![]()
Доколку Јунајтед освои титула годинава ќе ми биде една од омилените. И во право е стариот, требаше барем уште 5-6 пенала да бидат досудени.
Ама и со сите проблеми што ни ги прават судиите повторно ќе стигнеме до титула. Believe! GGMU.
Ние веруваме и што е најважно и тапа сме и уште сме во игра за титулата така да ќе видиме во мајРеално не залужувате титула друже,сезонава не сте тоа што бевте минатите две. Така да ништо чудно да ве тресенат како маче од плочки. Вие на Челзи неможевте 3 гола да им дадете од игра а кога ќе видам што одбрана има Ливерпул сезонава тешко дека Чичарито или Велбек ке ве спасат.Мое мислење е ова.
Сите сте во игра...од фанови до навивачи...стручен штаб, тренери...играчи, судии..до федерацијаНие веруваме и што е најважно и тапа сме и уште сме во игра за титулата така да ќе видиме во мај![]()
Баш сакав да прашам за Сузи,уф уште да им збрца погодок е тек тогаш нека се лигави пак Евра.Сите сте во игра...од фанови до навивачи...стручен штаб, тренери...играчи, судии..до федерација
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 21:09 ---
масоните ги заборавив...извини
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 21:10 ---
Плус....во право е момакот за одрбаната на Ливерпул....фит е цела дефанзивна линија....крилата ви се опасни...ама нема да ви биде лесно...плус...Сузи се враќа...ќе биде комедии за недела дена![]()
Утре му е прва утакмица после банот од 9 натпревари...1 за средниот прст и 8 за блекиБаш сакав да прашам за Сузи,уф уште да им збрца погодок е тек тогаш нека се лигави пак Евра.
Се мислев дека има различна цена за фаул до шеснаесетник или на центар...и се разбира во која минута е свирнат...ако е вака, евтин е момаков
Кои крила? Па според мене Тотенхем има класа појаки крила, Гигс е класа но повеќе од 60 минути тешко на врвно ниво секој натпревар, додека Валенсија го видовме сега против еден усран Босингва кој играше на неприродна позиција за него... единствено според мене оружје на Манчестер е менталитетот и Руни, и сега овој натпревар видовме дека секоја сериозна акција на Манчестер одеше преку Руни, поштено дечко е звер...така да ако се затвори Руни да не може да прими топка Манчестер игра многу потешко...со одбрана како што е на Ливерпул ке видиме тешка утакмица во секој случај, како и да е според мене Сити имаат најкомплетен состав за освојување на ПЛ оваа сезона, покажаа дека знаат да играат фудбал на врвно ниво!!!Сите сте во игра...од фанови до навивачи...стручен штаб, тренери...играчи, судии..до федерација
--- надополнето: денес во 21:09 ---
масоните ги заборавив...извини
--- надополнето: денес во 21:10 ---
Плус....во право е момакот за одрбаната на Ливерпул....фит е цела дефанзивна линија....крилата ви се опасни...ама нема да ви биде лесно...плус...Сузи се враќа...ќе биде комедии за недела дена