Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Бејл е брз, пробивен, добар дриблер, со добар шут, и доста паметен играч... додека други крила кои моментално се класа и прават разлика сега што може да ми паднат на памет од другиве екипи се Мата, Силва, Родвел од Евертон незнам баш и дали е крило, Адам Џонсон, Стариџ ако некој го научи да не солира премногу може нешто да биде од него , други моментално неми текнува!!!
dafuq??? Не треси
Нани не бил добро крило? Лани Нани беше најдоброто крило во Англија и за мене меѓу топ3 играчи во ПЛ лани.

А од овие што ги наброја само Џонсон е класично крило, никој друг а и тој Џонсон едвај може да избори место во први 11 кај Сити и он ми бил класа...
Дај иди изгледај уште некоја сезона, сфати го фудбалот у Англија па после дојди да коментираш
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 01:15 ---
Родвел класа играч ќе се отрујам еј

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Бејл е брз, пробивен, добар дриблер, со добар шут, и доста паметен играч... додека други крила кои моментално се класа и прават разлика сега што може да ми паднат на памет од другиве екипи се Мата, Силва, Родвел од Евертон незнам баш и дали е крило, Адам Џонсон, Стариџ ако некој го научи да не солира премногу може нешто да биде од него , други моментално неми текнува!!!
Грешка си скоро сите овие играчи што ги наброј не се класични крила како што се Валенсија и Нани ... додуша Валенсија и како бек игра... ама нема врска..
Додека пак Родвел не е ништо посебно... Има вечити таленти како него ама сепак пропаднале...
Нани ако се сеќаваш минатата година најдобар асистент беше и избран за најдобар играч на Манчестер Јунајтед...
Даде неколку голови, имаше асистенции... Јас не знам по кој критериум ги одбираш класиве на крилава..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас не знам колку "класа" се Нани, Јанг и Валенсија, па и Гигс на 97 години, ама не ми текнува кој тим има подобри крила у ПЛ од Манчестер. Респект за Бејл секако, исто Мата и Насри се квалитетни фудбалери.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Минехенската несреќа се случила пред точно 54 години...така да, да ги заборавиме сите омразени случки со фанови на Јунајтед и да се сетиме на загубата што ја претрпе тој клуб. Да се сетиме на играчите и персоналот кои не се вратија дома после еден фудбалски натрепвар. RIP and YNWA

Го преведов од фан страна на Ливерпул на фејсбук и сакав да го споделам со сите тука зошто и јас го мислам истото...Почит!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.469
@pixa, слабо го разбираш фудбалот а ? Робен, Роналдо, Рибери, Меси... да, светски играчи кој можат да направат разлика. Но откаде ги стави Ленон и Бејл овде незнам. Бејл има експлозивност и брзина, техника таму далеко, многу предвидлив играч. По добрата партија со Интер се шпеклураа, де Барса де Реал бла бла.. ќе го земаа да беше тоолку јак. Со Нејмар напроценети играчи на планетава. Ленон брз е и има некој потези но далеку е од играч што прави разлика. Има многу подобри крила во ПЛ од него. Нани минатата сезона требаше да биде најдобар играч во ПЛ, далеку најдобар асистент и даде неколку погодоци. Кога не му оди на Јунајтед Нани е тој што превзема одговорност, дрибла, шутира, се труди да постигне гол. Силва, Мата и Нани се најдобрите крила во ПЛ, иако Силва во последно време игра повеќе како плеј.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Минехенската несреќа се случила пред точно 54 години...така да, да ги заборавиме сите омразени случки со фанови на Јунајтед и да се сетиме на загубата што ја претрпе тој клуб. Да се сетиме на играчите и персоналот кои не се вратија дома после еден фудбалски натрепвар. RIP and YNWA

Го преведов од фан страна на Ливерпул на фејсбук и сакав да го споделам со сите тука зошто и јас го мислам истото...Почит!!!
They never be forgotten....RIP

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Well....
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:21 ---
http://www.youtube.com/watch?v=FUZxnW2tAHk&feature=related

Е ова мене ми фали ! :D
Слабо копчаш, и вчера во наша тема некако не ти одеше со логиката!
Јас зборев за пеналите оваа година што ни се судени, а не за пред 10 години!
Ама џабе да објаснувам, може пак да не ме сватиш:icon_lol:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818

" We'll never die " ... сега знаете зашто е најчесто употребувана фраза помеѓу фановите на Манчестер Јунајед :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Секогаш кога било потребно фановите на Манчестер и Ливерпул имале добри односи. :) Памтам лани или преклани не знам точно кога беше, нели за детето на вашиот голман што беше болно се бараше донор на срж и MUST и стретфорд ендерс организираа акција да се испита потенцијален донор меѓу нив, меѓутоа штета што не му било судено на детето (n)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Има ли назначено судии на натпреварот? Пошо темата ја правам

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Секогаш кога било потребно фановите на Манчестер и Ливерпул имале добри односи. :) Памтам лани или преклани не знам точно кога беше, нели за детето на вашиот голман што беше болно се бараше донор на срж и MUST и стретфорд ендерс организираа акција да се испита потенцијален донор меѓу нив, меѓутоа штета што не му било судено на детето (n)
Еве ние тука ја почитуваме таа традиција, кога мора...мирни сме и заедно...кога нема потреба од такво нешто....пцовки и ругања на сите страни :))) Инаку, за синот на Бред Џонс...Лука..почина пред неколку месеци, се мислам почеток на Ноември беше, што не е ни битно толку....а за акцијата знам....убаво си викаат Британците.."Some things are just bigger than football"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom