Fringe

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Ме интересира само дали знае да задржи внимание,дали ќе ме напни,дали ќе си ја цепам глава од мислење,дали ќе се соживеам со серијава? Со лост сето ова го имав и од тогаш неможам да најдам компатибилна серија.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ме интересира само дали знае да задржи внимание,дали ќе ме напни,дали ќе си ја цепам глава од мислење,дали ќе се соживеам со серијава? Со лост сето ова го имав и од тогаш неможам да најдам компатибилна серија.
Серијата е колку-толку добра замена за Lost. Позади неа стои и дел од тимот. Значи, да ти одговорам. Да.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Којa eпизода човече.. плус и од визуелен аспект. :drk:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Добра епизода. Нина Острата повторно станува енигматичен лик. Кога сме веќе кај неа, пред некое време ја видов типкава на вести и ми стана јасно дека и во македонскиот универзум постои Нина Шарп :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
И.... некоја реакција после - последнава епизода? Неочекувано не? :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
И.... некоја реакција после - последнава епизода? Неочекувано не? :D
Мајндфак е :)
Привремено ќе биде, овие изгледа сакаат во финалето да го вратат назад...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Не верувам дека е привремено... и Волтер полека но сигурно се враќа несвесно

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Би сакал да се реши што побрзо, по можност уште во следната епизода, ама мислам дека ќе се влечкаат.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ќе се влечат, има уште десетина епизоди од сезоната. Моја прогноза е дека Питер нема да мора да се враќа во неговиот тајмлајн (што и да е тоа) бидејќи овој тајмлајн ќе стане ист. Инаку, епизодата беше супер, имаше некој филинг на Walking Dead.

I

Iblis

Гостин
J.J. Abrams, има да ја влече, ама сепак последната епизода влева надеж.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ќе се влечат, има уште десетина епизоди од сезоната. Моја прогноза е дека Питер нема да мора да се враќа во неговиот тајмлајн (што и да е тоа) бидејќи овој тајмлајн ќе стане ист. Инаку, епизодата беше супер, имаше некој филинг на Walking Dead.
Но не значи дека нема да се обиде, како што кажа - ќе се поврзи со машината и ќе си го замисли неговиот "универзум" ама пошо е веќе во тој, ништо нема да се случи. Инаку да, Walking Dead атмосфера, одсекогаш тоа и бил трејдмаркот на Fringe за мене, нешто што се дели од Lost, освен мистеријата содржи и пропатнио хорор кој иде со истата. Во Lost само втора, евентуално малку трета имаше хорор, уз the others.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Но не значи дека нема да се обиде, како што кажа - ќе се поврзи со машината и ќе си го замисли неговиот "универзум" ама пошо е веќе во тој, ништо нема да се случи. Инаку да, Walking Dead атмосфера, одсекогаш тоа и бил трејдмаркот на Fringe за мене, нешто што се дели од Lost, освен мистеријата содржи и пропатнио хорор кој иде со истата. Во Lost само втора, евентуално малку трета имаше хорор, уз the others.
Да, или па ќе може да го претопи овој „универзум“ во првобитниот преку машината . Многу теории има ама се надевам дека ќе дознаеме што се случува до крајот на сезоната. А кога сме кај Лост, во 19та епизода ќе се појави познато лице.

Kajgana Shop

На врв Bottom