Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".Иначе некој член погоре спомна за коментирањето на Бранко и како секогаш споменува исти работи, еве кои две мислам дека му се најчести.
Исто фалат и 'Супер дербито во Италија!' 'Не очекува супер натпревар!'Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".
Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!Остајте го, кога Интер губи тогаш е се на местено, а кога тепаше 7 по ред се си беше ок ...
Welcome to the real world...и јас се трудам да пишувам фер коментари и да си останам на моето мислење увек ама секој овде си го чита и памти тоа што му одговара.....Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
е да во право си за ова..ама не ми е јасно зошто луѓето не си напишат како што треба и зошто на пример не се согласуваат со моето размислување туку веднаш почнуваат да вреѓаат и да измислуваат глупости ...кога минатата година му цртав на цел форум дека стартот на Пепе над Алвеш е за црвен фановите на Мадрид ме извреѓаа максимално и ме направија фан на Барселона бидејќи не сакаа да ја согледаат реалноста туку бараа рачки..тоа докажува на какво ниво е форумот..!Welcome to the real world...и јас се трудам да пишувам фер коментари и да си останам на моето мислење увек ама секој овде си го чита и памти тоа што му одговара.....
Некои луѓе неможат да гледаат и да судат објективно.Ако го доведеш до прашање квалитетот на нивните миленици или нивниот sportmanship (немам прев..во еден збор) ти си хејтер без разлика дали си во право или не.Што е најтрагично не се ни обидуваат да видат дали со добра намера си и сакаш да дискутираш туку одма си хејтер.Обевезно ке ти споменат кога последен пат твојот миленик изгубил од нивниот и ке те остават да се запрашаш себе си дали стварно вреди да се расправаш со такви луѓе? Батали, има многу такви што си трчкараат по земјава наша.Само треба да ги игнорираш, не те лаат тогаше да во право си за ова..ама не ми е јасно зошто луѓето не си напишат како што треба и зошто на пример не се согласуваат со моето размислување туку веднаш почнуваат да вреѓаат и да измислуваат глупости ...кога минатата година му цртав на цел форум дека стартот на Пепе над Алвеш е за црвен фановите на Мадрид ме извреѓаа максимално и ме направија фан на Барселона бидејќи не сакаа да ја согледаат реалноста туку бараа рачки..тоа докажува на какво ниво е форумот..!
И " се испружи колку што е долг "Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".