Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Иначе некој член погоре спомна за коментирањето на Бранко и како секогаш споменува исти работи, еве кои две мислам дека му се најчести.

Ти ги нема " За воља на вистината" и " Љубоморно го чуваат водството".:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Остајте го, кога Интер губи тогаш е се на местено, а кога тепаше 7 по ред се си беше ок ...
Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 04:26 ---
Плус на прв удар ми беше тимот на Милан бидејќи нив ги спомнав а Интер само два три пати во постот го спомнав како можност за да е наместен натпреварот...а Милан според мене се тешки мафиози ама во тоа не сакам да навлегувам...

С

сашенко

Гостин
Сигурен си?? ..па и овие лајкој клаваат а не читаат какво размислување имам и за натпреварите кога Интер победуваше..само да се контрало..те мислев за барем малце попаметен ама и тебе изгледа ти избега топката!
Welcome to the real world...и јас се трудам да пишувам фер коментари и да си останам на моето мислење увек ама секој овде си го чита и памти тоа што му одговара.....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Welcome to the real world...и јас се трудам да пишувам фер коментари и да си останам на моето мислење увек ама секој овде си го чита и памти тоа што му одговара.....
е да во право си за ова..ама не ми е јасно зошто луѓето не си напишат како што треба и зошто на пример не се согласуваат со моето размислување туку веднаш почнуваат да вреѓаат и да измислуваат глупости ...кога минатата година му цртав на цел форум дека стартот на Пепе над Алвеш е за црвен фановите на Мадрид ме извреѓаа максимално и ме направија фан на Барселона бидејќи не сакаа да ја согледаат реалноста туку бараа рачки..тоа докажува на какво ниво е форумот..!

С

сашенко

Гостин
е да во право си за ова..ама не ми е јасно зошто луѓето не си напишат како што треба и зошто на пример не се согласуваат со моето размислување туку веднаш почнуваат да вреѓаат и да измислуваат глупости ...кога минатата година му цртав на цел форум дека стартот на Пепе над Алвеш е за црвен фановите на Мадрид ме извреѓаа максимално и ме направија фан на Барселона бидејќи не сакаа да ја согледаат реалноста туку бараа рачки..тоа докажува на какво ниво е форумот..!
Некои луѓе неможат да гледаат и да судат објективно.Ако го доведеш до прашање квалитетот на нивните миленици или нивниот sportmanship (немам прев..во еден збор) ти си хејтер без разлика дали си во право или не.Што е најтрагично не се ни обидуваат да видат дали со добра намера си и сакаш да дискутираш туку одма си хејтер.Обевезно ке ти споменат кога последен пат твојот миленик изгубил од нивниот и ке те остават да се запрашаш себе си дали стварно вреди да се расправаш со такви луѓе? Батали, има многу такви што си трчкараат по земјава наша.Само треба да ги игнорираш, не те лаат тогаш

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Многу, многу среќа сега за ........ и за ..........(голманот)

04:14 :pos:(МОМЕНТОТ)

2:06 :pos: Мајсторија на .............
3:16 Хуху, колку кратко траеше радоста на ...............(и секој пат се осеќа радост во неговиот глас)
4:44 Противникот кој игра максимално, СУПЕР МОТИВИРАНО

.................= зависно екипата и голманот
Доста чести му се

p.s. Ваљда има уште од бране, ама овие беа во првите резултати на ЈуТјуб

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И верувам ќе се сложите, незаслужено водство на тој и тој, но тоа е фудбалот. :)

Добар си е Бране, без него таљансково нема да биде исто на Телма. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има фатено и некој беден италијански нагласок и со истиот ги изговара играчите.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.712
Поени од реакции
49.064
Исто така има развиено некоја језива симпатија према Маикон и Боатенг(“Погледнете, Маикон/ Боатенг, некогаш како да не си ја знае силата’’)... према Ибра е веќе геј-фиксација тоа, надиминува однос коментатор-играч. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom