Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, да ве прашам дали МЧР треба оригинал книга за на испит и каде има прашања отприлика што се паѓа? И дали управување со ризик е полесен предмет?

Колеги, ве молам за еден совет. Треба да одберам два од овие предмети за да ги запишам во летниот семестар. Ве молам за совет кои се полесни бидејќи ќе морам да го запишам математички методи обавезно, и плус уште два. Предметите се РЕВИЗИЈА, Сметководствени контролни системи, Управувачко сметководство, Анализа на фин.извештаи, Интерна ревизија и Јавни финансии. Вонреден студент сум на деп.сметководство и ревизија. pliisssss за совет :cuc:

Колеги, ве молам за еден совет. Треба да одберам два од овие предмети за да ги запишам во летниот семестар. Ве молам за совет кои се полесни бидејќи ќе морам да го запишам математички методи обавезно, и плус уште два. Предметите се РЕВИЗИЈА, Сметководствени контролни системи, Управувачко сметководство, Анализа на фин.извештаи, Интерна ревизија и Јавни финансии. Вонреден студент сум на деп.сметководство и ревизија. pliisssss за совет :cuc:

Ревизија, сметководствени контролни системи и Управувачко сметководство ти се предмети од 3та, другите 3ти се од 4та година/летен семестар.

Запиши Сметководствени контролни системи, и еден од Управувачко или Ревизија, Сметководствени контролни системи изгледа е полесен, а овие 2 предмети се потешки од него доста, и јас сега ќе ги слушам тие 3.

Фала. Толку сум се уозбилил овој семестар што не можам да се препознаам себеси:cool:

Да не знае некој дали е променета книгата од овие предмети:
Статистика, МЧР и меѓународна?
Ништо , повели и друг пат :) А книгата по статистика си е истата , не е сменета . :гик:

Анализа на финансиски извештаи досега беше лесен, ако го предава истиот професор пак ќе биде лесен, избери го тој :)

Ај ве молам за совет Проект менаџмент или Менаџмент на мал бизнис да земам за изборен или ако имате нешто повеќе информации за Проект менаџмент да споделите.

Анализа на финансиски извештаи досега беше лесен, ако го предава истиот професор пак ќе биде лесен, избери го тој :)
На сајтот пишува дека професор е Миновски д-р Зоран, и по се изгледа ќе го запишам. Како втор по се изгеда Сметководствени контролни системи. Фалаааа многу :)

Ај ве молам за совет Проект менаџмент или Менаџмент на мал бизнис да земам за изборен или ако имате нешто повеќе информации за Проект менаџмент да споделите.

Знаеш дека Менаџмент на мал бизнис го предава Шуклев? Јас не би ти го препорачал, ама ти си знаеш.

Знаеш дека Менаџмент на мал бизнис го предава Шуклев? Јас не би ти го препорачал, ама ти си знаеш.
Да знам ама со оглед на тоа што Проект менаџмент треба присутство, проект, задачи незнам се двоумам :(

Таа вонредна сесија обично се одржува почетокот на април, али е наменета само за студенти кои имаат еден или два испити до дипломирање, не е за сите студенти наменета ...
aa epa okej cim e taka :)

Здраво колеги,да има некој менаџмент на мал бизнис зачувана книга за продажба :) пишете ми пп , по можност да има и две фала :D

МЧР книгата која година е последното издание? И треба да се има последното издание или може и со постаро?

Запишувањево предмети е online и тоа до 5 февруари така?
Зошто кога пробувам да запишам предмети не ми дава да изберам ЛЕТЕН 2011/12 кај семестар?
Го има некој овој проблем или сам јас. Си седи ЗИМСКИ 2011/12 и е бледо. Не може да се смени.
Кај предмети ми дава од 5 и 7 семестар, поради тоа што е зимски и не може да се смени.

sfsdfsfs.jpg

Колеги бил ли некој деновиве на предавања по организациско однесување да ни пренесе што кажа проф. за книга, предавања и колоквиум???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom