Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
А даве прашам од која година е последното издание на МЧР и каде може да се најдат вежбите? - затоа што сум вонредно.
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 16:41 ---

А за воннаставни активности и вонредните треба да платат?
ne mi teknuva koe izdanie e,go ima vo libro i vezbite uste ne se zakazani :) najverojatno ke treba da se platat tie 1100 ..

Барам кинга Менаџмент на мал бизнис 5 издание, услов да е е шарано во неа.
понуди по ПП.

Некој лесен изборен предмет освен Англиски 2 и Правни и етички аспекти... ?

znae nekoj nesto za odnosi so javnost?? lesen e moze da se polozi samo na kolokviumi bez prisustva i dr raboti??? go ima nekoj slusano? bilo sto ??

За заверување на семестар дали е потребно лично присуство или не ?

за заверување на семестар се пишуваат и предметите кој не сме ги полозиле така ?

Колеги, да не знае некој утре англиски 1 каде оценка да се земе? На огласна пишува на филолошки, али каде на филолошки?

При запишување на предмети ЕКОНОМСКА ГЕОГРАФИЈА ми стои да ја запишам а таа ми е запишана сега во зимскиот семестар.Има ли некој ист проблем,да не сакаат ист предмет два пати да го запишувам.

Koлеги совети за предметите Менаџмент на мал бизнис и меѓународна економија? Благодарам :D

А даве прашам од која година е последното издание на МЧР и каде може да се најдат вежбите? - затоа што сум вонредно.
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 16:41 ---

А за воннаставни активности и вонредните треба да платат?
DA :)

При запишување на предмети ЕКОНОМСКА ГЕОГРАФИЈА ми стои да ја запишам а таа ми е запишана сега во зимскиот семестар.Има ли некој ист проблем,да не сакаат ист предмет два пати да го запишувам.

Јас имав ваква ситуација, само со друг предмет.
Треба да одиш на студентски и да им кажеш да средат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom