Економски факултет (reloaded)

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Дали ги имате летните предмети на страната за запишување на семестар или само кај мене стојат уште зимските?

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
ima nekoj da mi kaze nesto za odnosi so javnost?? tesko lesno ? mora da se ide na predavanja ima nesto dopolnitelno sto treba da se pravi ili samo da se polozat kolokviumi ???

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ултра лесен колега, ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ, кога ми прати еден колега од сајтов резултати од минатата година абе мислам 70% беа со максисмум поени, а и од прашања се учело кои нон стоп се паѓале со еден точен одговор :))

Јас колега сакам за Англиски 2 да те прашам дали чта професорката, пошто може да ме запишуваат ако не, и тешко ли е многу за 10ка, зошто стикно тоа ми треба и без присуство :) И да да не познаваш некој што бил на испит дали ги дава истите прашања од колоквиумите...? Фала однапред :)
Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво него :) , лани ептен од што стана досадна не запишуваа веќе ... ма да и некои пати читаше.

Зимаа 10ки... ако си знаеш англиски убаво немаш проблем!

Мислам дека треба да го запишеш предметот во образецот иако не ти е положен, матем. методи да за 2 ра година е , а имиња и през. треба ама и не мора не прават проблеми за тоа.
Ако мислите за образците за упис на семестар и заверка ... нетреба

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво него :) , лани ептен од што стана досадна не запишуваа веќе ... ма да и некои пати читаше.

Зимаа 10ки... ако си знаеш англиски убаво немаш проблем!
А на колоквиум само од книгата има прашања или и од тие работи таа на час што ќе ги давала/зборувала, што јас знам... ? :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
А на колоквиум само од книгата има прашања или и од тие работи таа на час што ќе ги давала/зборувала, што јас знам... ? :D
Абе има + уште едно како скриптиче она како работна го користи... Материјалот е комплет од тоа + граматика што се учи ама нема ништо тешко... и ти 10ка да не бараш? :D

ПС.Колешката што праша а заборавив да и одговорам. Исти е принципот исти се прашањата и на испит.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Како е организациско однесување ? Каков е професорот, колоквиумите, испитот, лесно се минува, тешко ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
dali mozam da prijavam samo 3 predmeti za eden semestar ako moze da mi kaze nekoj fala odnapred

Член од
7 ноември 2010
Мислења
123
Поени од реакции
28
Дали ги имате летните предмети на страната за запишување на семестар или само кај мене стојат уште зимските?
Треба да направиш да ти ги има летните.
Во табот запишување на семестар треба да стиснеш "внеси" и ќе ти ги има од летен предметите.

Член од
10 ноември 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Колеги, ве молам кој продава книга инвестиционен менаџмент, добро сочувана од 2003то изданије нема ми пише мејл на s_style@live.com

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Треба да направиш да ти ги има летните.
Во табот запишување на семестар треба да стиснеш "внеси" и ќе ти ги има од летен предметите.
Тоа Внеси беше избледено и добив впечаток дека не може да се кликне на него.
Се изнамачив :pos:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Ако некој има книга менаџмент на мал бизнис,5 издание,добро сочувана,го молам нека ми пише порака :)

Член од
16 февруари 2011
Мислења
50
Поени од реакции
6
А да не знаеш што поточно да учам од книга(дефиниции, табели, формули..)?
Формулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви. :)

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Формулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви. :)
Фала. Толку сум се уозбилил овој семестар што не можам да се препознаам себеси:cool:

Да не знае некој дали е променета книгата од овие предмети:
Статистика, МЧР и меѓународна?

Член од
14 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
0
Kolegi sovet od nekoj koj od izbornive da g o izberam : Analiza na finansiski izveshtai ili Megunaroden menadzment ?Koj e polesen ?

Kajgana Shop

На врв Bottom