Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво негоУлтра лесен колега, ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ, кога ми прати еден колега од сајтов резултати од минатата година абе мислам 70% беа со максисмум поени, а и од прашања се учело кои нон стоп се паѓале со еден точен одговор)
Јас колега сакам за Англиски 2 да те прашам дали чта професорката, пошто може да ме запишуваат ако не, и тешко ли е многу за 10ка, зошто стикно тоа ми треба и без присуствоИ да да не познаваш некој што бил на испит дали ги дава истите прашања од колоквиумите...? Фала однапред
![]()
Мислам дека треба да го запишеш предметот во образецот иако не ти е положен, матем. методи да за 2 ра година е , а имиња и през. треба ама и не мора не прават проблеми за тоа.
Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво него, лани ептен од што стана досадна не запишуваа веќе ... ма да и некои пати читаше.
Зимаа 10ки... ако си знаеш англиски убаво немаш проблем!
Абе има + уште едно како скриптиче она како работна го користи... Материјалот е комплет од тоа + граматика што се учи ама нема ништо тешко... и ти 10ка да не бараш?А на колоквиум само од книгата има прашања или и од тие работи таа на час што ќе ги давала/зборувала, што јас знам... ?![]()
Треба да направиш да ти ги има летните.Дали ги имате летните предмети на страната за запишување на семестар или само кај мене стојат уште зимските?
Тоа Внеси беше избледено и добив впечаток дека не може да се кликне на него.Треба да направиш да ти ги има летните.
Во табот запишување на семестар треба да стиснеш "внеси" и ќе ти ги има од летен предметите.
Формулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви.А да не знаеш што поточно да учам од книга(дефиниции, табели, формули..)?
Формулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви.![]()